Smoothie

Älskar smoothie! Det är så hinla gott verkligen.. Speciellt efter en hård dag på jobbet ;) nej men jag har varit och jobbat nu i två dagar. Alltid skönt med lite pengar. Så det inte är helt tomt liksom. Lovet rullar på och tråkigt nog kommer det gå så fort att de är snart slut..... Men nu är det endast onsdag så några dagar kvar är det allt :). Nu ska jag hoppa in i en varm dusch, sen kmr johanna och sen blir det dans och innebandymatch :)


Puss&kram

Godnatt mina fina. Ligger i sängen och kollar på big brother :). Sen kommer jag antagligen få kika på älsklingen när han spelar.. Inge mer bloggande idag.. Puashej!


Jeans shorts!


Välkommen in i garderoben mina underbara shorts. Beställt hem bikinin, mina shorts har kommit, som om att jag inte längtar ihjäl mig till sommaren? :)

top model Sverige, ett skämt?!


jaha?! Nu var de två absolut snyggaste ute. Jenny & Jamilla. Men det har alltid varit så med top model program att de fulaste vinner ;)... Nej men oftast ser man inge mer än en lång och smal person.. Men jaa, det verkar som sverige ocksåå kör på den stilen.. Victoria är fruktansvärt ur usel, absolut inget vackert utseende och engelskan???? Herregud! Men men, sibel med näsan är inte allt för läcker hon heller.. pöhh! men jaja, jag bryr mig inte så mycket faktiskt :) hi!

USA BIKINI!


YEY, den är så min! och jag vet redan nu att jag kommer använda den starkt i sommar!

Live, love, laugh


Playstation 3

Äntligen!! Har min bäbis fått sitt playstation. Hur länge har han inte tjatat om det där.. Men nu har han det och ligger här i sängen bredvid mig och spelar. Trevligt.

Vilket UNDERBART väder det är ute. Helt sjukt, vad händer liksom. Februari ska vara den kallaste månaden på året men istället är det dret varmt :) men jag klagar inte en sekund. Fortsätt så!


Sugigt!

Känner att min blogg sjuger för tillfället. Men vad gör man åt saken. Det är jag som varit lite lat och inte riktigt orkat med att blogga.. Men jappie..
Idag är de strålande väder! Love, och jag har jobbat idag. Duktig flicka!
Har inget annat roligt just nu men puss (:


Tupplur!

Trött tjej frågetecken.
Har luggit och sovit men det är väl helt okej. Det är juu loooooov! Loooveee!


Lördagsmys

Spelat match (stryk), tittat på innebandy och fotbollsmatch (stryk) och nu sitter jag hemma i soffan.
Ikväll bär det av till Joline så ska de mysas med lite goa tjejer! Skulle ha åkt pulka och skridskor men nu har de smält bort så det får helt enkelt bli lite mys innomhus istället :)! Blir nog en bra kväll!
Puss!


<3


Det baller ur!

Såg att bilderna inte kom. De kmr någon annan dag..


Annorlundadagen!

Annorlunda dagen i skolan idag. Jätteroligt dag egentligen. Alla som vill/vågar vara annorlunda har chansen att prova på något nyy/annorlunda. Pojkar provar på att bvara tjejer, tjejer provar att vara pojkar, tjejer går i kläder och allt möjligt. Ni får lite bilder på mina fina klass kamrater :) och mig själv.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2440004/images/2012/pic_191011151.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2440004/images/2012/pic_191011151.jpg" class="image">


Annorlundadagen!

Annorlunda dagen i skolan idag. Jätteroligt dag egentligen. Alla som vill/vågar vara annorlunda har chansen att prova på något nyy/annorlunda. Pojkar provar på att bvara tjejer, tjejer provar att vara pojkar, tjejer går i kläder och allt möjligt. Ni får lite bilder på mina fina klass kamrater :) och mig själv.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2440004/images/2012/pic_191011151.jpg" class="image">


Yey! SPORTLOV!

Nu är det äntligen spotlov (hahah! Först skrev jag "nu är det äntligen mat" för att amanda skrek att de va mat) hah! Men det är sportlov nu och de känns absolut helt underbart!! Finns inge godare än att få vara ledig ifrån skolan.
Idag ska jag mysa ner mig i sängen med coola och popcorn. Hoppas älskling ger mig sällskap. Det blir att göra de genast, min mage har ont :(


Hello my friend!

Love love love!
Dansat, tränat innebandy med pojkarna, skippade tös träningen för att träna på prov. Så det är det jag gör nu, med en liten paus just nu.
Det är nämligen sista provet innan lovet, hur skönt som helst. På lovet ska jag leva livet!!
Puss på er och ursäkta för deb sugiga uppdateringen idag :)


gnight!


godnatt mina kära vänner! min bloggning känns på topp just nu.. känner mig i alla fall ganska aktiv.. kanske inte de roligaste inläggen som vanligt men jag älskar som vanligt era åsikter!
hoppas ni gillar det jag förmedlar här på bloggen.
nu laddar jag för ungdomsliv imorgon och sover gott bredvid min gosiga älskling!

shorts, jeans shorts



yey, sommar kåt och jeans shortsen i alla former och stilar gör mig ju inge mindre sugen på sommaren. Kan bara känna hur gott klasskamraten alex har det i thailand, inga avundsjuk.. & jag blev lite avundsjuka på mina kompisar som beställer hem snygga jeans shorts. i will do it tomorrow! :D yey!

Jamilla åkte ur!! :o

Där dog jag i 3 sek i alla fall. Jamilla var iallafall en av de snyggaste som jag tyckte i alla fall. Världens häftigaste hårfärg och söt med den lilla gluggen. det var verkligen fel att hon åkte ut enligt mig. Piss og!


top model Sverige, yes!


Om en kvart börjar det härliga programet top model Sverige. Självklart sittar jag spikad framför tvn just då..

Fettisdagen

Idag är de fettisdagen och alla är värda en stor och go semla! Har önnu inte ätit någon och kommer förmodligen inte få någon heller. Men de tar jag igen någon dag ;). Hoppas ni mår bra mina vänner!


Hockeypulverö!

Slickar i mig hockeypulver!


the sun is shining!



food time!



Efter litet träningspass tillsammans med vännen Joline har jag lagat och mumsat i mig fiskpinnar och mos. Gud vad duktig jag är på att laga mat alltså ;)! Härlig tisdag!

Sitter i skolön

Sitter i skolan och dreglar! Ska snart ha världens tråkigaste mattelektion..
Imorgon och på torsdag är de ungdomsliv, gött. Och på fredag är de annorlunda dagen för oss elever, sen är det helg & SPORTLOV! Underbart som tusan!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2440004/images/2012/pic_190460626.jpg" class="image">


RSS 2.0