Gott nytt år!

Nu är vi på plats. Allt är på plats, maten är strax färdig! Är verkligen hungrig!
Smördegsplattor med räkröra eller fetaost, timjan och parmaskinka. Sen blir de älsklings kycklingen med pressad potatis. Sen blir de väl mammas älskade cheesecake och vit chokladmousse, Mummsigt!!


år 2011 får vila fint i minnet! love

År 2011 har varit ett bra år måste jag få tycka. Hänt både bra och dåliga saker såklart men det positiva tar över all makt det här året. Och det är inge mindre än super härligt. Nu är det snart slut och det ska firas med glädje. Inte för att det är slut men för att vi ska välkommna ett nytt härligt år! Känner på mig att det kommer bli ett fint nytt år faktiskt. Kommer bli lite tragiskt att lämna forsnässkolan och klassen men samtidigt väldigt spännande att få börja ny skola med nya klasskompisar. Ja, myckeet nytt kommer ske och ja, jag ser helt enkelt fram emot det. Men tack så mycket alla vänner, hela min familj alla som vill ta åt sig för att ni har gjort året bra och delat det med mig. Med sorg eller glädje strunt samma. Tack 2011, och strax välkomnar vi 2011

 

 

gick ur 8:an.

 

Bror och mina tvillingar gick ur 9:an.

Liseberg med finaste flickorna!



Sommar och sol i vår pool! kärlek också!
Mys hos mormor och morfar!

Konfirmationspengar! :D


Nya älskade dator!


Älskade iphone




Mys med vänner! <3

Kusin vitamin <3



Alla olika hårfärger ;) eller två



Turkiet med klassen <3!


1 år med älskling! <3

Halloween!





<3




+ massa härligt! godbyee! <3333

Inge stress här inte!

Luggit i sängen lite då och då. Min sköna har faktiskt luggit i sängen hela dagen. Fast jag har gått upp och ner här i huset hela tiden. Hittar absolut inget rolig att sätta på mig :(! Men som sagt känner jag inte att det är hela världen. Men jag har i alla fall sminkat klart mig. Härligt, bär snart i väg till totte och christina och där blir det MAAT! underbart! Har enbart ätit yoghurt och lite kex. Det kommer gå ner mycket mat i min mage.

Känner på mig att den här dagen kommer bli riktigt bra faktiskt, och det känns skönt! Hoppas alla känner likadant. Men ni får ha en trevlig nyårsafton och kväll/natt. Kommer säkert uppdatera lite smått ifrån mobilen.
Men puss och hej på er så länge! <3



Godnatt 2011 för sista gången!

Nu äntligen har jag kommit i säng. Har dock inte hunnit slängt ett öga i garderoben efter något till imorgon. Men de hinns i morgon känner jag. Slipper man bara sitta och vänta till kvällen/natten ska falla på. Längtar verkligen till maten imorgon. Sen bär de iväg till flickorna i klassen som befinner sig hos julia/martin. De skulle äta pizza men jag känner att pizza på nyår skulle kännas konstigt. Eftersom vi alltis får super gooosig mat på nyår. Förrätt, varmrätt och efterrätt! Och i år blir de den super goda kycklingen i grönpeppar sås! Mums, känner på mig att jag kommer äta mig mätt så jag kommer stå mig fint hela natten sen :)!
Men nu ska jag sova, är fräsch efter en ansiktsmask och lång, varm dusch. De enda som saknas nu är Älskling..
Men godnatt. Och de är sista gången jg säger gosnatt 2011 :)! Känns skönt, nu ser vi fram emot ett ännu bättre år!
Puuss på er och godnatt för sista gången 2011!


Tiden bara rinner iväg!

Fruktansvärt vad lång tid det ska ta och ladda upp bilder på bloggen. Inte minst ifrån datorn, ifrån mobilen är det fan ännu värre, för där går det knappt. Man måste väl ha det super braigaste internetet som finns annars ballar det ur. Men som sagt bilderna på köket har tagit ett bra tag. Nu blir det ansiktsmask och leta i garderoben efter någonting till imorgon. Ja, tiden försvan bra fort.
Men visst blev det bra?! Vi här hemma är i alla fall nöjda och det är väl huvudsaken också. Funkar bra också, lite väl avancerade saker som kommit in. Hahha! Kan inte sätta på ugnen än, fasen får skämmas! Bättre med de gamla hederliga enkla sakerna som man slipper ha en meter tjock instruktionsbok till ;). Menmen. Spisen är nice, det går icke att kokaöver (Y) smartigt! Får verkligen inte elda ner detta kök som jag lyckades göra med det andra.
hiii ojjsan!

Nej men nu ska jag faktiskt göra det som jag ska göra innan klockan slår morgon igen.
Älsklingen hoppar säkert in i huset strax också. Då vill jag helst ha allt klart så det bara är att krypa ner!


The new kitchen and hall

Lite förebilder så man ser kontrasterna ;)







Välkommen in i törnkvistarnas nya hall! :)




Ser väldigt tapetigt och tomt ut det första man ser när man kommer in. (världens sämsta bild men orka inte ta kort på nö onödigt som denna vägg ;)! haha)












Detaljer! :)


Fixafixa

Blev inte att jag fixade till "garderobrummet" innan mitt rum. Men gjorde massa annat istället.. Först har mammas moster här fast vi kallar henne "Moster Lisbeth" men det är antagligen för att mamma och moster Vanja säger så. Men det var trevligt att hon var här, inte varje dag man ser mammas mostrar inte. Men vi är ändå väldigt väldigt nära varandra!! Tycker det är super mysigt när man står sina släktingar nära. Och det gör verkligen vi. Men efter det följde jag med Marcus hem till honom (tar 1 min att gå till honom, skönigt!) där åt vi mat och gjorde chokladmousse. Mumms,.. Sen drog jag med bästa Sarah och Andreas ner till mtc och tränade lite, trevligt trevligt! Var helt själva där nere ett tag, mysigt. Och nu har jag faktiskt fixat kort på vårt nya kök, ÄNTLIGEN! Har tänkt att visa det hur länge som helst men har inte blivit något av det. Men nu har jag i allla fall fått tummen
ur och fotat köket. Mamma kände sig som hackspättet i kalle anka. Eftersom hon sprang framför kameran hela tiden, ha.  Jag menar dena funny fågel på bilden för er som inte fatta :)   ------>
Nej men som sagt, jag har fixat bilderna så ska bara fixa ihop dom lite fint så slänger jag ut bilderna här på bloggen alldeles snart..
Måste få säga själv att jag tycker det är jättefint!
Men det är väl det jag har mixtrat med idag, och dagen är ännu inte slut. Ska leta fram något tjusigt till imorgon (är inte hel serri och går iväg och köper en nyårsklänning hit och dit, tar något i garderoben och piffar upp det med lite smycken och fint smink kanske). Sen ska jag nog göra ansiktsmask, fick två styckna av min söta syster Rebecka.

Nej nnu ska jag fixa vidare med bilderna. tjenispenis så länge


WITHE!

Ny design IGEN!
Nej men när jag kommer in på bloggar som har vita fräscha designer smittar de faktiskt av sig lite på mig. Så yes, satt och mixtra ihop en ljus design bara för att. Vet inte om ni tycker som jag, men jag tycker den är kanske lite för vit ;). Men det fixas eftersom. Och ingen header just nu, men det såg inte så illa ut ändå. Eftersom jag slängde in en bild på mig där i bakgrunden. Random bild, de va nog på sommaren den var tagen. Väldigt jobbig bild kan jag säga. Det typ drar i munnen på mig för det känns lite jobbbigt att stå och ha munnen så där öppen hela tiden..
Hhahaa! NEJ får nog ta och byta den innan min mun försvinner!

Nej men ni får gärna lämna en kommentar om vad ni tycker och känner!


LOVE TO MY IPHONE!

Vore inget utan min iphone! Joda, nu ska vi inte verka så nördiga här inte. Men jag är i alla fall väldigt glad att jag valde att köpa mig en iphone. Marcus trodde att han kunde reta mig med hans samsung, men icke, ångrar mig inte en sekund. Allt bra finns på den. Internet om man behöver, alla kompisar som man kan sms/ringa till, spel om man har tråkigt, massa olika roliga program.. Recept och tips och allt allt ALLT!

Haha vilket mycket onödigt inlägg men kände att alla skulle få veta att jag älskar min mobilioonifoni :) Pöss på er!


ps. nyyy design!,.. vad tycks?

gif make

GODMORGON😊❤

Kdag känner jaag för att hitta på massa roliga saker! Funderar på att piffa till "garderobrummet" jag har innan min dörr. För det är inte direkt i ordning fixat. Men om jag får tummen ur och gör de så ska ni att få se före och efterbilder :)
A vi får väl se om jag väl hittar på något när jag nu säger att jag är så sugen på det :) vi får se vi får!
Men just nu ligger jag i sängen och kollar på min underbara sovande Marcus. Vilken gosing!
Men vi hörs senare alla fina människor :)


GODNIGHT! love ❤

Ligger i sängen och gråter. Nej men jag känner mig lite små sur.. Dags att sova nu kanske Martina?! Tror det va.
Ja så får de bli. En film först och sen sova! Mycket trevligt. Good natt!


ZUMBA

Så nu strosar jag sakta men säker hem ifrån ett pass zumba. Det kändes att i benen och armar, nästan överallt. + att jag körde fotbollsträning innan. Men det är alltid härligt med träning och nyttigt!
Men jag är påväg upp mot klingevi faktiskt, Marcus är där så tänkte kika in och se vad de är för kul.
Kan säga att de går inte fort för mig att gå inte + att jag skriver ett inlägg här också! Nej men ska ta och kika fram och gå lite fortare nu. Vi hörs!


TRÄNING!

Nu bär det iväg på träning strax :)!
ska ta och packa ner allt i min nyaa fina träningsväska jag fick i julklapp.. Tror jag glömt att visa den. Men det står i alla fall Martina på den. Praktiskt, slipper Rebecka ta min hela tiden ;).. Men träning är vad som står på schemat idag. Alltid trevligt! Först årets första fotbollsträning, sen zumba med Johanni och Emilia..
Men puss på er vi hörs säkert senare!


NY KATEGORI!

la till en kategori som heter familj. Eftersom jag känner att de blir endel familj här i bloggen! Så varför inte..
Så nu vet ni det i alla fall!.
Har varit uppe på benen i en timme ca. Och har inte hunnit med att göra någonting känns det som. Idag blir det träning i fulla lass. Först fotboll och sedan zumba :). Pusshej!


Kusin kärlek i hög nivå!

Och lite syskonkärlek på det! <3


Träning!

Trevligt att ha kommit igång med träningen. Eller att ha kommit igång är inte rätt heller. Men fick tummen ur att komma iväg till mtc för första gånget med mitt mäktiga kort ;)! Imorgon bär de ner igen på underbara ZUMBA, trevligt trevligt!
Nu ska jag snart kila t sängs. Jag och marcus ska kolla på grabben i graven bredvid :)
Godnatt!


AUKTION

Nu sitter man här eller står ;) i kiosken på auktionen :) trevligt värre! Men har man mamma i sällskap så blir de faktiskt super trevligt.
Ska traska hem med Elvira nu. Hon är på auktionen med hennes mamma och hon ser ut att ha tråkigt. Så ska följa med henne hem till Amanda, då blir nog Amanda glad också. Det är faktiskt väldigt mycket folk här, hoppas de försvinner en del så vi får lite money :) väldigt många främligar också.
De tror att de kanske kommer hålla på ända till 7 ikväll :o så länge tänker inte jag sitta här i alla fall!
Ska väl ta och hitta på någonting trevligare sen hoppas jag.
Snart nyår också! Har ni några planer?


09.40 Frukost!

Sitter vis vårt nya köksbord oxh stolar med lillasyster Amanda. Vi käkar frukost. Är de ite de godaste som finns. En smarrig frukost!
Jag ska snart iväg till folketshus (?!) med mamma. Vi ska sälja hamburgare på aktionen som IFK har. Det verkar tydligen som föreningen har lite ont om pengar. Så förhoppnings vis ska vi försöka få in en massa pengar idag :) trevliigt!
Börjar med fotbollsträning imorgon vi. Huur kul?! Super kul verkligen.
Men nej nu kommer antagligen min mammi hem snart, så ska käka vidare. Hoppas ni får en trevlg daag. Pusspuss!


Amandas fina macka!


Klockan 08.29!

Lite väl tidigt att gå upp nu va?! Japp, de tror jag att. Ska sovare vidare en stund men inte allt för länge hoppas jag för de är bara jobbigt att sova länge. Dagen blir så kort theen.
Jag är i alla fall vaken för att jag har väckt Marcus. (han är duktig och jobbar) Men nej nu ska jag sova vidare en liten bluns här, så får vi se vad dagen har att bjuda på!
Pussi, och godmorgon på er som är morgon pigga!


Guitar Hero

Hello everyone!!
Ligger inne i Robins rum och spelar guitar hero med Marcus och Albin ;) nu kör Albin på beginer ;) super duktig! Hah! Men de va i alla fall en julklapp som hela familjen fick men men mest till Madelene eftersom de var hon som önskade sig de :). Men ska spela vidare, ni får ha en trevlig kväll!


Finaste julklappen!

Fick en mycket smart och fin julklapp av mormor och morfar. Och det var inte bara jag, utan alla barnbarnen fick denna vackra julklapp. Vi alla har skänkt en varsin get till olika fattig familj i Malawi och de alla är en av de fattigaste familjerna i världen. Med geten kan de få mjölk som de kan sälja och få pengar av och även använda själva. De kan även föda upp nya killingar som också kan säljas osv. En mycket god gärning! Presenten gjorde mig faktiskt lite stolt :) tack så mycket världens bästa mormor och morfar!



Julafton, julfirande! :)










Julfirandet hemma!



Shopping! :)









Yeyy, här fick ni se allt jag fick med mig hem. Två stickade, ett linne, 3 behåer, blåa linser, ricinolja ( i give it en chans ), blondering x2. YES, jag är ganska blond just nu, och lite orange på köpet =D ) + ett tecktstift också som jag inte orkade ta kort på men det funkar bra! Viste att det inte skulle synas med blå linser på mina mörka ögon, så istället fick jag grå/svart i alla fall väldigt mörka ögon, men jappo :D
Där fick ni nog allt som jag fick med mig hem igår tror jag,. Och bara för det kom jag på att jag faktiskt köpte silverschampoo till mig själv eftersom jag kände på mig att jag skulle bli lite orange :). Men så, nu har jag nog fått med allt!

no pictures

Kan tyvärr inte lägga upp några bilder just nu för min kära bror sitter och spelar :). Det får helt enkelt komma lite senare!
Har inte gjort alls mycket idag eftersom jag sovit väldigt länge idag! Gött det med i bland, och det är faktiskt lov och då måste man få göra det.. Men ska gå upp och ge min mage någonting gott att äta :). Puss på er <3

Shopping på REAN!

Yes, hel dag i stan med Elin idag. Mycke rea och mycket folk fick med mig lite smått och gott hem faktiskt! Det får no se imorgon, har redan varit duktig att fotat grejerna :) men nu blir det ensam hemma med Marcus och Jonas.
Godnatt alla läsare


Ricinolja full håre påväg hem ifrån stan :)


RSS 2.0