Turkiet










Sooooooool

är fasen ruskigt varmt och fint här hemma i sverige också måste jag få säga :). Härligt, och ni får tacka mig för det är nog jag som dragit med mig solen och värmen hem till sverige. Men jag lever livet idag, sovit ut i min goda säng, suttit vid datorn och kikat runt lite hemma och packat upp lite saker. Sitter nu och lyssnar på musik och snart ska jag dra ner till forsnäs för att titta på träning där :). roligt, maybe. Men ha de!



Turkiskafton, eld show

Var turkiskafton två kvällar som vi kikade på :).. skit dåliga om jag får säga så,. världelös eldshow och världelös magdansös :D haha... Men bilderna blev lite coola med lång slutartid så det bjuder jag på :) puss på er fina vänner!







Vid havet







Home kommen!

Hellu alla fina bloggläsare :). Nu sitter jag framför datorn hemma i sverige igen.. Skolresan har varit grymt kul, dock var vi ganska utspridda ändå och endel blev sjuka och sånt. Det var lite trist, men annars var det super roligt och vi alla är nöjda att vi kom dit! Så på bloggen kommer det väl slängas in en och annan bild från resan lite då och då tänker jag :). fick många fina bilder! (:
Men puss och hej på er så länge!






TURKIET! 26 september

Nu sitter jag på hotellrummet med lina fis! hon har varit sick and spytt :( tråkigt för den lilla damen men hon är piggare nu och förmodligen kan hon komma ut i solen en liten sväng i morgon igen :). tråkigt, andra har också känt sig sjuka. Tom har spytt, sarah och malin ligger nu inne och mår dåligt. Men det går nog fin fint.. man kan inte lita på maten här i turkiet inte.. sen får man ta och dricka ordentligt i denna värme annars blir det dåligt.

Men annars har vi de ganska bra, åkt bananbåt idag och det var sjukt roligt! herre, men när jag kommer hem blir de massa fina bilder  :D ppusssssss på errrrrrr..

kort kort

kort kort inlägg ifrån mig här då :). måste dra iväg och fixa det sista, så drar vi sen! uuh, har inte riktigt fattat än men roligt ska det bli i alla fall.. puss på er alla fina och jag kommer sakna mina nära och kära :(.. <33

TURKET!

packat resväskan och allt är nästan klart men endel kvar att fixa ändå tyvärr.. glömt koden till mitt kort, smart martina. Men det måååste jag verkligen ta reda på annars får jag inge pengar.. Men det fixar sig alltid. Kamera batteriet är i alla fall laddat och rensad på bilder vilket är great. Kläder så jag klarar mig är nerpackat, bikini och ja allt som behövs egentligen. Det är väl bara plattång och linsvätska och lite sånt små skit som är kvar. Så yes, nästan redo att åka iväg till turkiet. Imorogn i skolan kommer vi absolut inte vara något uppjagade och okoncentrerade haha! Men det känns underbart åter igen!
Men som sagt, nu ska jag pysa och fixa det lilla sista sen ska jag sova så underbart gott och vakna upp med ett leende på läpparna :D wiie säger jag bara!
just ja... eftersom stackars julia som får stanna hemma ( ttycker verkligen hur synd om henne som helst) så ska inte kicki heller med ( hennes mamma) och då har de vuxna blivit oroliga igen typ nej men de vill ha med en vuxen därför så ska kanske moster följa med eller hennes man andreas och någon av mina kusiner daniel eller alexandra, om det är okej för alla och om de ens vill förlja med :). får se hur det bliv, jag vet i alla fall att vi kommer ha skit roligt!


byta bloggportal ? :(

Jag älskar blogg.se jag som kan det så bra, med design och skit.. Men tyvärr verkar det som jag måste byta bloggportal eftersom vissa människor får virus av att gå in på min blogg. Shiit, det vill jag ju verkligen inte..
hoppas ni följer efter mig om jag byter!!


Glad på bilden, ledsen i verkligheten

HATE, LOVE, HATE, LOVE, HATE, HATE

hellu mina kära bloggläsare, idag har jag ändå uppdaterat ganska bra eller hur?. Men jag drog iväg på dansen som var halv 8. går ju egentligen på onsdagar men eftersom vi drar till turkiet på onsdag och kommer hem på onsdag kommer vi missa två gånger så vi fick gå idag om vi ville så jag drog iväg idag istället,.. Men som rubriken säger så är jag ganska glad på bilden nedan, men jag bjuder på den. Fast jag är fortfarande ledsen, först för julia såklart. Jag kan verkligen inte tänka mig att åka utan henne hon som hjälpt till mycket och allt. och sen en annan sak som vi kastar bort. Men jag kikar på idol jämt nu har inte riktigt hängt med så bra eftersom jag ser bara typ halva program men aja.. Imorgon är det en ny dag och nya möjligheter så jag ska sova och vakna upp med ett leende på läpparna trots att julia faktiskt får stanna hemma. Man får tänka positivt. Men godnatt och puss på er alla fina människor där ute :)

 


BAD NEWS!

Glömde också skriva att min sjuka klasskamrat Julia inte kommer få bli med på skolresan vilket suger verkligen! Tråkigt utan henne och tänk på henne då att behöva missa klassresan det man mest velat göra och längtat efter ända sen 6:an. Varit med och slitit och bakat och samlat in pengar så blir hon jättesjuk. Hon har varit hemma ifrån skolan nu ett bra tag för att hon varit lite förkyld och febrig, och så för någon dag sedan fick hon reda på att hon fick körtelfeber, fy vad hemskt! Så sa hennes doktor idag att hon inte fick bli med. Jag skulle bli tokig, och det kommer kännas fel när vi åker utan henne, men vad kan vi göra?! ingenting tyvärr :( hoppas hon blir frisk snart i alla fall så hon slipper det där..

Fy vad hemsk verkligen :(...



Helgaaaaaas!

Bar av att tänka på godis känner jag smaken och doften :D haha! nej men jag la in lite bilder ifrån kameran faktiskt och som sagt, dessa fina påsar som jag och emma köpte med oss hem i fredags hamnade på datorn. De fick en att bli lite godissugen på nytt. Men som sagt, drar till turkiet och jag antar att det blir endel godis där så jag sparar mig till dess så jag är riktigt sugen och vräker då.
Vad händer i mitt liv då? ingenting alls verkar det som. Jag bara är, jag är alldeles för slöö för att göra någonting och jag vill bara meddela er alla att det är svinkallt i huset. Det är väl någon himla pump lr någonting som i alla fall skickar ut värme i huset som är trasig sen har bygg-göbbera allltid öppet fönster och dörr för att det är varmt åt dom! de är helt galna! Så sitter här med endel tröjor på mig.. Borde sätta på mig sockor för fötterna är iskalla.. Jag har ont i halsen också så nu får jag ta och krya på mig sörrrni!
Men vad har ni för er om dagarna då? gör ni något roligt? har ni några tips på nö kul eller så :D haha! skriv da i så fall för jag är ju så  tom på allt jämt nu!..





Mumma emma, 4 godispåsar.. men vi är inte feta utan vi ville ha endasr 1 sort på ica också så vi gick dit förs och köpte den sorten. Sen gick vi till antons och köpte resten haha! ;)

yes, handicapped!

Nu händer det grejer kan jag säga, och nu märks det väldigt väldigt tydligt för oss här hemma också :).
Har nämligen ingen spis, ingen diskmaskin, diskho (kranvatten från köket). Så yes, robin kokade makaroner förut på en såndär liten platta och han tog antagligen vatten ifrån toan det vet jag inte men sen hade han ingen stanns att hälla ut vattnet, joo visst han fick gå ut och hälla på gräsmattan.. Herregud man är verkligen llite små handikappad utan det där. Man måste hitta sina lösningar. Själv tog jag mig fil och flingor men när jag kom upp visste jag inte vart jag skulle ställa disken., Haha! Det kommer nog få vara så här nu ett tag tills vi får tillbaka det där...

Ja, ta bara en titt på hur det ser ut! 





trött och seg

Dryg och seg dag, orkar inte med någonting. om jag lägger mig i sängen nu kommer jag somna direk. Shiit!
Får väl försöka kika på lite kläder jag ska ha med till turket (: vi drar ju faktiskt på onsdag, härligt! Men det är ju bra om man har en resväska först haha, men det ordar sig.
Nu slänger jag mig på sänngen tänker jag och som sagt då slocknar jag direkt (:  pussssssssssss


Där har du trycket Ella pella :)

Lite bombad på kommentarer när jag kikade in på bloggen ändå ;). Nej men 3 st haha, mycket! Men tack för att ni verkade gilla tröjorna och det gör jag med! Och där har du trycket lite tydligare Elin, vet inte riktigt vad det är men lite tjusigt ändå..
Nu kommer marcus och då blir det film och sova :). puss hej och godnatt på er!


bäbishår

Prova allt nytt på direkten haha! satt som en smäck nej men det är härligt med lite uppdatering i garderoben såklart! men tog i alla fall en bild på två av mina nya tröjor (: stickade båda två, oj oj! Skulle köpa lite sommarkläder på rean men kommer hem med stickat istället ;)



blåå och svart/vit :)

Karlstad

Nej elin köket ser inte ut så :D men mamma vill att de ska se ut typ sådär :) haha!

idag har jag varit med Lina till karlstad, fick inte direkt med oss någonting nödväntigt till turkiet eller så. Men annars fick jag väl med mig lite saker :), känner mig ganska nöjd också, inget plagg jag ångrar än i alla fall..
Men det är alltid trevligt att vara i karlstad med lina och härja runt, herregud! haha fint.

Men nu blir det väl att plugga NO eftersom det är prov imorgon och om jag känner mig rätt så tittar jag inte så mycket på det där ändå utan gör något annat. Men det känns ganska bra ändå :): helt okej! (:

Pusss haj..


<3


The kök

Hej hoo, jag och marcus har varit sega på morgonen idag och luggit och haft egen idol audition :D haha, jag tror han vann vi blev inte riktigt enade :)..
Nej men snart är det fotbollsmatch! Yes, årets sista fotbollsmatch men den är hemma på klingevi i alla fall och hoppas det blir en bra avslutning.
Annars är det lördag och man har NO-prov på måndag så lär att bli sittnas med det under helgen, förutom imorgon som jag och Lina drar till Karlstad en sväng :).. men sen går vi i skolan måndag, tisdag och onsdag och på onsdag far vi ifrån munkfors och sverige, KAN INTE FATTA RIKTIGT!.

Det börjar hända någonting på övervåningen också, nu ser man igenom hela huset kan jag säga för de inte finns några väggar kvar :D haha.. Men det är på god väg och jag längtar tills det är klart, jag tror de kommer bli super bra!




Mammas stil, svart golv, svarta bänksivor och vitt! :D haha

Emmaaaa Engströööm!

Leker med min vackra vän Emma Engström :). Hon är en riktig pärla.
Efter skolan tog jag mig till munkerud där hon fanns, jag gick faktiskt. Sen gick vi ända hem till mig och låg i sängen och prata och så.. Tiden rann bara iväg där så  vid halv 6-6 tog vi oss ner till torino och åt pizza, det var mumsigt och sen gick vi självklart och köpte godis :).. mums! jämt nu orkar jag absolut inge mer godis dock.
Snart blir det skräck film med Emma, Jonas och älskling, säkert trevligt! och emma kommer bli lika rädd som vanligt.
Söötnosssss!





Bra pappa!

wiiie, min pappa är så duktig! Han har backat på bilen med lastbilen eller kört in med bilen i lastbilen eller något såntdär så hela framrutan är sprucken! Han är ju lika duktig som jag med min mobil kan man säga ;).. Bra exempel martina. Nej men det kändes klantigt men den blev ganska snygg ändå om jag får tycka själv.





Men nu kommer godingen Marcus så jag ska upp och poppa popcorn så blir det film och sänga :):
So prov imorgon, det kommer nog gå bra ska ni se! :) hoppas det, engelska provet kändes helt okej också, härligt!
Pusss night

Prov läxor, prov mera läxor och mera prov

Rubriken gör allt i detta inlägg. Finns inte mycket tid till datorn inte, varit sjuk så har endel att jobbi ikapp. Inte för att det är mycket jag har missat men det är lite i varje ämne som finns i skolan. Så alla mappar är med hem idag. + att det är engelska prov imorgon så vill mest träna lite på det. Men jag hinner göra det jag hinner. Nu måste jag upp till klingevi för att lämna in lottpengar. Kanske kan få lite fritid och titta på innebandy, vem vet. Men nu ska jag strosa till klingevi sen LÄXOR OCH PROOV!


godnatt bloggen!

magen vill inte mig något gott. Jag satt här och kände mig sugen på makaronisar. Så skriver Marcus älskling till mig att han skulle äta makaroner, de gjorde mig inge mindre sugen :(. så jag gjorde mig makaronisar och nu ligger dom här bredvid mig. Jag smaka och tappa sugen direkt :(, gött!

Men de va sista inlägget för dagen! godnatt bloggen (:

hejdå äcklig mat!

GODIS

Kollar igenom lite bilder på datorn och denna goda bild kommer fram framför ansiktet. och jag blev väldigt sugen på lakrits,.. Men jag får lov att vänta tills helgen då jag ska köpa mig världens storaste HAHAH! STORASTE, nej men största godispåse! fullt med godis som jag vill hha, som bara kommer va mitt!! ååh. verkar  jag va lite godissugen eller? JA! nej men nu ska jag ge mig.
gå och få i mig lite mat om jag får i mig någonting. Men ska försöka sen sleepa :)..

pusss


dålig uppdatering

vet att det är väldigt dåligt uppdaterat just nu.. men jag skyller på sjukan och ja, precis att jag varit sjuk och fortfarande lite små hänging. förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon, får se. Men när jag blir frisk blir det skärpning igen :)..
pusss


RSS 2.0