Dans...

Idag körde vi igång med dansen igen då!  guuud vad gööött!!.. dock är inte balett min starka sida som vi ska köra lite med, men jag gör såklart mitt bästa ;).. tänk er mig i en vit body med tyllekjol eller vad det heter. No no!
På tal om balett såg man att josefines "balett" bild var med i en dans kalender, roligt.
-
Annars sitter jag bara här och gaggar, ska hoppa in i duschen jämt precis snart.
Så tjohooe på er så höreeees vi!  <3



LETENBILDBOMB!





Har ingen lust att sitta och skriva massa strunt nu så uppdaterar senare, Min tro är det idag och det skiter jag fasen i ja, uppdaterar listan imorgon med vad jag har på mig istället ;).. Här görs det som man vill, rätt!
pss. jag vet att jag är vit på läppera på bildera lr ja syns på 1 bild typ men jag har torra läpper så bara därför liksom ;)...
men tjaoaooe

Kvällen igår! ... 19.00

Hade en riktigt trevlig kväll med tösera igår :).. Fixade tacos och möljde godis och bara va liksom.
Laddade ner i rymden finns inga känslor sov vi tittade på på morgon..  Får göras om snart vänner!
Det betydde i alla fall att jag fick skicka hem Marcus så han fick sova i sin säng eftersom flickorna sov över hos mig också. Menmen, en gång är ingen gång ;).. & ikväll blir det som vanligt igen! haha.
-
Annars idag har jag inte gjort ett skit, mått lite dåligt lr bara inte varit på topp och nu har jag piggnat i.
Imorgon är det DM-match och det är frågan om jag ens ska vara med?! ... Vi får se.
Men nu ska jag ta och tugga i mig ett äpple och krypa ner och titta om det är någonting bra på tvn.
-
Dagens på listan är ett ögonblick också vet jag, men vad ska jag skriva ? :o  haha.
Säger väl kort att det finns ju hur många ögonblick som helst men självklart finns det speciella. tänker strunta i punkten jämt nu men kanske skriver något senare. lr så bara hoppar jag över den ;).
lockig i håret är faktiskt jag men det vissssssssssar ja aldrig sörrni! :)

Tjejkväll.. 00.57

Sitter här med ett gäng tjejer! goa och glada är de, 7 är vi sammanlagt och  alla ska sova i mitt rum, får se hur vi lyckas :D
More uppdatering imorgon!  PUSS<3



Lollalallalal... 20.10

Vill bara säga och erkänna att mina rubriker suger! Men gud ?! Vad ska jag skriva egentligen? förslag vad jag kan tänka på när jag ska välja min rubrik eller? hur gör ni?! Sedan anser jag att typ skriva vilken dag det är lite tråkigt men kanske ska göra det istället för att bajsa till det med tex den fina just på detta inlägg "Lollalallalal" ?!
Himla massa frågetecken det blev helt plötsligt.
-
I alla fall ska jag ta och göra mig natt klar snart, kommer väl inte sova men ska väl zappa runt på tvn som vanligt..
Nu står min lilla Albin och väntar på att han ska få spela cs på min dator! för nörd som jag är har jag det på min lilla bärbara dator som snart sprängs tänker ja.  Så jag ska låta han spela en sväng innan han måste krypa under täcket..
-
God natt & sen vill jag bara säga, FY VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMARLOVET OCH SOMMAREN ÖVERHUVUDTAGET!
alla gillar albins fake flin :D

Drar t Marcus... 15.27

Nu drar jag t marcus! :)
övrigt så fyller min lilla Amanda år idag, hela 8 år? gud så fort det går alltså!
Grattis till den bus ungen i alla fall!

Min bästa vän! ... 15.25

jao, har en del kvar på den eländiga listan ;).
-

Dagens är Min bästa vän.
Kan bara börja med att alla mina vänner är bäst! Självklart finns det några som är bättre än andra och alla är bra på olika sätt. Men jag har en vän som man säger bästa vän till så henne får jag berätta om! :)
-
Det är Johanna Biehl, som de flesta vet?!. Vi har känt varandra sen ja krubban i stallet liksom. Nej men min mor & hennes mor har väl känt varandra hela livet ungefär så de fick sig lite onger är det ju självklart att de också ska känna varandra ;). Men vi var inte så ofta utan hon och tvillingen Emilia höll sig till Jejja och lekte med henne. Men en vacker dag på hagalundsskolan kom vackra lilla Johanna fram med ett bästis-halsband som var typ ett hjärta som var rosa så stod det väl friends forever eller någonting som hon fråga om jag ville dela med henne eftersom det inte fanns någon annan. ;) fanns där på kanten jag sörrni..
Sen dess har vi i alla fall varit bästisar. Det är ju inget snack om att sånt vi delar gör man inte så ofta med bara vänner... Alla bilder och filmer, skratt, utlandsresor och minnen överhuvudtaget är så himla underbara.
Vi tycker oftast lika och passar bra som bästa vänner.

sängen blir... 12.50

nu tar jag fasen och hoppar i sängen och sätter på tvn och zappar runt tills det kommer något bra..
Sen kommer väl förhoppningsvis Marcus och kryper ner bredvid och zappar tillsammans med mig, gud vad trevligt!..
Godnatt allihopisariariajf!

Min dag... 18.50

Hmm.. vaknade upp av samma ont i halsen och jämt igen snorad som igår. Dock stannade jag hemma ifrån skolan idag eftersom det inte va något prov eller så idag. Göött!.. Men vaknade vid 1 någon gång och då strosade man runt lite. Sen kände jag mig pigg så jag följde med konfirmationsgänget och bowlade i hagfors. Det var roligt, dock kom ju jag och mari bara 4 :(. BRA ÄNDÅ FAN! fick oss lite fika och sånt, trevligt.
Efter det följde mina bästa töser med mig hem. JOLINE, MARI, JULIA OCH SARAH. hann inte göra allt för mycket men vi prata lite och lekte lite i alla fall, så har de nyss åkt ifrån mig. Törligt så. Men snart kommer väl Marcus hem så då blir det roligt igen :)..
Så det var min dag lite kort idag kan man säga :).. dagen är väl inte riktigt slut men aja...

ÄLSKLING!

Marcus är min älskling det!
Han är så gulli min lille pöjk, älskar honom mest i världen ja!
Får mig alltid att skratta. BÄST Ä HAN!


vad är kärlek? .. 16.45

Ja? vad är det?..
Nej men det är olika ifrån person men jag tycker att det är något stort i alla fall. Sträcker sig som en täcke och lägger sig över mycket i livet. När man känner kärlek tycker jag att det, vet inte. Det bara känns, det känns tryckt och man känner sig älskad som man gör av alla sina goa glada vänner, släkt och familj. För mig är kärlek inte endast Marcus och så utan sträcker sig som sagt över mycket här i livet. Ja kärlek går inte att beskriva utan det verkar bara vara olika från person t person liksom. Men aja så tycker jag :)
Får väl erkänna mitt fail med tryckt där da som frida på pekar ja tänkte väl inte på det! men tryggt ska det vara såklart ! ;)

Det här åt jag idag... 19.00

gud äter så mycket jag, hungrig jämt!
Började dagen med en super god mörk macka med massa frö och skit på med en skinka på. Sedan var det "favorit" maten i skolan idag. KORVSTROGANOFF (stavning) & ris. Usch. Så för min del blev det endast ris & massor av broccoli med andra grönsaker & ett hårtbröd :).
Här hemma stoppade jag i mig ett nudelpaket efter skolan, eller nudlarna som fanns i paketet såklart. & några tuggor på ett as äckligt äpple som åkte i papperskorgen. & nu har man käkat en macka & jämt 2 matskedar med fil för det var bara så lite kvar. :).. Kommer säkert slinka ner något mer innan jag lägger mig.
-
Man får dock aldrig glömma att vi inte kan leva utan mat så varför ska folk hålla på att sluta äta? Fan ät så mycke ni örker tycker jag, och lite till t.o.m!

mellan mjölk från värmland... 18.49

en mjölkliter står framför mig och roar mig ;).
Vill bara börja säga förlåt alla till er alla läsare för min dåliga uppdatering men har bara inte suttit vid datorn på några dagar.  Kände att det var dags nu, och uppdateringen nedan kom ifrån skolan på de nya bärbara datorerna som inte vill ändra språket till svenska så det fick bli "dolig" med o.
Jag har aldrig dött under uppehållet på inlägg nu utan jag har bara haft det bra.
Vargnatta på fredagen till lördagen var sådär kan jag bra meddela. Super kul att spela innebandy & det gick väl rätt bra för oss men hade som vanligt med oss oturen. Vi åkte ur i kvarten. Det törliga var väl att det var lite små drygt sådär. Hemresan var trevlig i en sk.-.i.  Resten av helgen har jag och Marcus haft kuddkrig, bilder kommer för vi lyckades!
Igår spelades det innebandymatch mot serieledarna och vi som ligger treasist vann för fasen över dom så det firades med pizza igår med töserna :). Annars ser livet som vanlig ut. Idag har jag färgat Elinpelingullegosetösa.
Proov imorgon i SO, hoppas på det bästa, uppsats om sakramenten i de olika kyrkorna som finns inom kristendomen. & det känns väl som jag kan det rätt bra, det svåraste är bara hur man börjar för sen flyter det bara på så.. Ska uppdatera den där listan också!... kommer snart det. pussss



sötnosen! <3

dolig uppdatering

kommer snart uppdatering ska ni veta hiih...

Mina föräldrar.. 17.32

Känner att det kanske inte är världens intressantaste ämne, varför ska ni veta en massa om mina föräldrar? :)
.
Åsa heter i alla fall världens bästa mamma, är väl ganska självklart att sin egen mamma är den bästa eller?!
Hon är i alla fall en glad, busig och en kort liten kvinna som alltid finns där, kan prata om allt mammus! Har aldrig bråkat med mamma. Hon höjer väl tonen nån gång ibland när jag inte kommer upp ur sängen på morgonen och sånt. Det är väl hon som sköter typ allt, duktig är hon. Hon diskar och städar jämt stackars mor.. Hon har en tvilling också som kanske är lite viktig info, hon heter Vanja och är precis lika bäst som mamma.
-
Dan heter Pappa, världens bästa pappa såklart! Han typ bara finns där haha! strosar runt i hemmet & tittar på tv, märks inte så mycket ändå. Men han är den mer som är "påhittig" han vill alltid hitta på saker som åka till leksand, skara och göra så lite roligare saker tillsammans med oss. Som nu till lördagen bara överraskar han mig med att jag ska följa med till färjestad och titta på hockey typ. Han är inge snål nö. Om det är någonting som fattar så ska det fixas.. Det kan tjafsas mer med pappa såklart, vet inte varför men han har en kortstubin så det är inte ofta som vi börjar tjafsa om någonting mellan oss. Utan mer om någon annan har sönder någonting och pappa blir vansinnig och har sönder någonting han med så kommer jag alltid och skriker på han haha :D. Det är så roligt tycker ja haha!! är inte så allvarligt faktiskt och pappa är inte så sur ofta heller. Man måste va lite sträng ibland liksom ;)..
-
De är i alla fall bäst och de har liksom ändå skapat mig, utom dom är jag ingen alls så liksom tjoho!
Bästasteärrrröm!




Skandal... 22.30

fan gör ni munkfors ? ;) skäms över er! Jag och min vackra MORFAR (elinhagström) skäms så att nu drar vi ifrån munkfors och skiten. Hejsvejs!
-
Var trevligt på klingeli (bebis spjåke) med flickorna, inte så ofta man liksom umgås så där på riktigt med dom så det är riktigt trevligt och man gråter ju nästan när man tänker på att det inte är oftare. Emilia & Johanna framförde sin sång dock inte för att vara dum men någonting blev fel och det är ju alltid synd men alla vet vad duktiga ni är annars så det gör absolut ingenting. Annars var matchen usel som jag och morfar då kom fram till...
-
Men nu ska de få sovas :) Ska bara springa och hämta lilla Marcus v datorn! pusss på er




fin minnes bild från örebro, gud vad kul det var då tjejer! SAKNAR!

Min första kärlek... 17.30

Som många ändra skrivit men som jag också tänker skriva.
När man var mindre hade man ju så många kärlekar. Var man kär i 5-6 st samtidigt och kanske hade fått "chans" på 2 st samtidigt också. Det glömmer man bara inte och det är så roligt att se mina småsyskon hålla på lite så nu, byter pojke varannan dag ungefär. Men det tänker jag inte räkna med utan ta och försöka skriva lite mer seriöst här nu.
Vet inte riktigt vad som egentligen var min första kärlek. "Han" var det som gällde ett tag. Det gick fram och tillbaka lite då men det sista vi hade var någonting seriöst kände man. Men nu när man fått sin dröm Marcus så har jag lärt mig att kärleken är ju mycket mer än vad "han" och jag hade. För "han" och jag antagligen trodde att kärlek var att mysa med varandra ingenting mer typ. Men så känner jag inte längre när Marcus kom.. Det är ju bara helt underbart att se att han vill vara tillsammans med min familj och tycker om den. Han firade jul och nyår tillsammans med oss och vara jätte gullig med julklappar till allihopa. Samtidigt som jag älskar hans familj och vill vara med dom. Att han påminner mig om att han älskar mig jämt och vill ta med mig på saker, frågar om jag vill följa med överallt osv. Vi är lite små busiga mot varandra & jag känner att det är mera kärlek med Marcus. Så jag vet inte riktigt, "han" var nog min första kärlek men nu har jag funnit någon som fått mig inse att kärlek är nog inte bara det jag trodde då utan så mycket mer :)..


Hemkommenfråskoli!... 15.40

Som rubrikis lyder, nyss kommit hem från skolan, har väl hunnit stoppat i mig en och annan matbit innan jag kom hit da men..
Idag ska väl jag & Emma pämma stå över lilla u-lagsträningen för Emilia och Johanna ska sjunga på dagens a-lagsmatch på klingevi som spelas mot Sunne. Värmlandsvisan såklart!, då ville de att det skulle filmas då.. Så sen kan vi inte delta i någon u-match på fredag ändå eftersom det är vargnatta som gäller :). Har aldrig varit på det förut vet inte om det är nö vidare, får vi se på fredag det. Men mina kära vänner ska vara med också så då ärre klart man också ska delta! =D.. Man kan ju göra allt till någonting roligt om man bara vill så.
.
Men nu blir det duschen och sedan ska man uppdatera den "dagliga listan" dagens är "min första kärlek"
Hmm,, det blir inte lätt det ;).



OM MIG!

Jag heter Martina som de flesta vet  (läsarna antar jag är typ bara munkforsingar lr folk i närheten), efternamnet lyder "TÖRNKVIST" snyggt va?!
Jag Martina Törnkvist är i alla fall en tjej som föddes 7 augusti 1996 i Karlstad 53 cm lång och vägde någonting, spela roll! Jag är inte det enda barnet i denna familj utan delar hus med mina föräldrar och 5 andra syskon. Jag är 2a barn och jag vet inte, det känns bra.  Vet ju dock inte hur det känns att vara någonting annat, men är nog bra nöjd med vad jag blivit. Jag är alltså både lillasyster och storasyster det tycker jag är trevligt! Är i vilket fall som helst hur nöjd som helst med min familj skulle inte tänka mig någon bättre. Gillar färger jag och sen har jag lockigt hår som förstör mitt liv, men tack och lov finns det plattång så jag plattar mig var eviga dag :)
Går vi vidare lite.
Jag går alltså i 8an och i världens bästa 8:a nämligen 8B. En super trygg klass med alla de bästa töserna och även fina killar, lr mest Alexander & Daniel! hiii. Men trivs där och sedan är vi en studiemotiverad klass med bra, de bättre betygen. Jag är inte värsta snillet lr överdrivet super smart men jag har ändå skapligt bra betyg, 3 MVG 1 G och resten VG så jag får vara nöjd. Försöker göra mitt bästa hela tiden.
annars ser jag mig själv som en glad person dygnet runt, finns inte mycket att vara sur för egentligen. Tänkar oftast positivt och ser framåt. Såklart händer det alltid att man tappar huvudet och man blir negativ och allt är jobbigt men där stannar man aldrig för en längre tid.. Många vänner har jag vid min sida & även Marcus som är en del av mig såklart,.
Sport är min grej. Fotboll är favorit sporten såklart! men Innebandy är också grymt roligt. Dans är någonting jag också håller på med. & det är alltid kul när man lyckas. Reserv i värmlandslaget i fotboll var jag väl blev inga inhopp men ett tecken på att jag iallafall vet vad jag gör. Har ju också en plats i u-laget i innebandy. Roligt, men tycker att annan sport också är rolig som man får prova på på gympan. tex så verkar handboll så roligt, skridskor kan jag åka också och har spelat hockey. Men mycket är väl att alla i familjen är sport intresserade och både släkten på Mammas och Pappas sida, hans bror har tex vart en väldigt framgångsrik hockeyspelare. På mammas sida har moster vanija vunnit endel höga priser i skidåkning, moster Erika i längdhopp och friidrott, hennes bror tony är nu påväg mot rätt håll i skidskytte :).
Själv gjorde jag allt när jag var liten, resten av syskon skaran också. Tävlade i SK bore i skidor & gick på friidrott i sunne SK's klubb. Har fortfarande kvar barnrekordet i längdhop i sunne haha ! :D 3 m och någonting, lite roligt! är väl antagligen inga barn som går där mer.
Sen är jag gillar jag väl typ motsatsen till att hålla på att sporta och det är datorn. Att bara sitta stilla och titta runt på datorn och även tvn är skönt att titta på ibland! Känner att jag bara babblar på om saker som inte ens har med mig och göra nu längre så jag avrundar nog med att INGEN ÄR SOM JAG!




från en dansuppvisning när jag var en elak prinsessa :)

Den verkar populär :)! .. 20.41

En lista som körs på många bloggar nu :). Känner att jag inte riktigt kommit in i bloggandet, lr jo men jag är så tråkig. Så mjukar mig lite med listan jag också för då vet jag i alla fall vad jag ska skriva om! :)


Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?


Dag 06 – Min dag


Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Det här saknar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Min favoritplats

Dag 22 – Mina rädslor

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Hellu! .. 18.00

Sitter hemma i samma gamla vanliga säng. Som dessutom tar upp hela mitt rum har jag tänkt på. Någon mer än jag som har ett litet rum med 180 säng ? ;) Eller kanske ännu mindre rum med 90 säng? Roligt rum! Var det jag skulle komma fram till.
Satt i skolan och bjöd på ett underbart upp iggande inlägg. Men aja!
Det är så här att jag och min kära vän lina brukar vandra till biblioteket och om Marjlis är där sätter vi oss och snackar med henne. Hon är så konstig haha, tror att vi tycker att allt hon säger är så intressant som det egentligen inte är. Hon älskar oss i alla fall. Men va taskiga vi är men det är lite roligt också hon är så gulli ändå, eller?! hahha.
Nu period på elevensval också har varit tråkig med STUDIEPASS men det kan vara behövligt, nästan alla mina goa vänner har ju också det så.
Annars har det varit innebandy som vanligt på tisdagarna. Hade någon lite "fys" träning, skönt faktiskt!
Amadeus Ullenuss buse kom hem idag och han ska liksom få vara här hemma förgott nu?! lr glida tillbaka med mellanrum da men jag är så glad för hans skull! din skull om du nu ens läser :). Varmt välkommen hem!
.
Föresten när jag kom hem idag hade jag och Robin fått våra tvillingboxar som vi fick i julklapp då. tvillingbox innebär att vi har en massa kanaler till tvn nu, wihoooe =D .... men lite bra onödigt ärre ändå ;)
.
men nura ska ja int skriva nö mer! man kan inte skriva en hel bok nö =)
åh mina skoor da plz! ÄLSKADE DOM!

skolöan

hejdå





gokväll :)... 20.35

Ingen uppdatering sen den senaste ;) haha smart!
innebandyn blev förlust i vilket fall som helst, så jäva äckligt! Stod väl för munkfors enda mål i alla fall. Bra Martina, första målet eller?! haha, gör aldrig mål ja..
Men nu blir de snart film med Marcus, just nu tittar jag på tvö! På lördag drar vi och tittar på färjestad wiehoo!
Men uppdaterar mer imorgon pussi



Moho!... 14.14

Jag ska gå upp och käka mat nu jag. De ropar på mig som galningar, får se vad det blir för mat ;).
Förövrigt drar jag ner till hallen efter maten och tittar på damerna och sedan har man samling precis när den är slut så åker man till karlstad och spelar :).
tjooo!



Möjs! ... 22.30

sitter & tittar på något sjukt program på tvn helt ensam, hihi :)! Snart sliter Marcus sig ifrån datorn och cs och kommer och ger mig sällskap annars hämtar jag honom ;).
Imorgon blir det lite innebandy, först ska man titta på a damernas match sen ska man spela själv mot sjöstad.. Hoppas på en vinst såklart :).
Jämt nu vet ja inte vad jag ska skriva så jag säger hej!



RSS 2.0