it's complicated


nu blir det natten för min del, efter en händelserik och skön dag. först ska jag kika på its complicated, den verkar lite smått härlig.. godnatt alla fina!


new in!



+ en till ram och en hylla som ska upp på väggen och en väska, äntligen en väska! fint

top model Sverige!


missade 20 minuter pågrund av att jag dola med bloggen. Men nu sitter jag spikad!

You are back, I'm back.


Karlstad, sundsta, älvkullen

Varit i Karlstad idag med Mosan. Tog bussen 8.40 eftersom Emilia och Johanna gjorde det så vi slapp krongla med hur vi skulle komma ut till sundsta. Så vi hängde på dom dit och kikade runt lite, sen drog vi över till älvkulle. Shiit vilken pajas lektion vi blev indragna på..
Men sen förljde vi med Emilias och Johannas klass på matte och sen med media klassen. Var en fin skola och då syftar jag på sundsta hah :). Men vi får se vad som blir. Har inte valt ännu utan jag kör på sist ut verkligen. Har endast 6 dagar kvar nu. Men bitarna börjar att falla på plats i alla fall.
Jaopp, de var de. Mamma och Amanda var i karlstad på sjukhusbesök så vi hängde på dom hem istället för att åka buss. Så vi var inne en sväng på Ikea, MYSIGT! Både jag och Moa längtar till att äga ett eget hus som man får inreda hur man vill! Hon har lägenheten men hon känner att den inte helt och fullt är hennes och att hon inte komma leva där livet ut liskom :). men ja, de ska bli roligt.
Jag köpte med mig lite smått och gott till mitt rum också. Ni får antagligen se senare. (: pyss så länge!


It smells like you

Godnatt mina kära vänner. Varit lite halvkass uppdatering men det har sina personliga skäl. Imorgon tar jag och Moa en liten mini "brytsag" och far iväg till karlstad för att kolla på gymnasium och leva livet lite. Godnatt fina människor!


jag ser ljuset


fruktsallad



mitt liv är lite upp och ner just nu, men jag överlever ganska bra ändå.

Gjorde mig en smarrig fruktsallad när jag kom hem och tog mig en stor portion av det. Nu tittar jag på top model i min ensamhet och sen drar jag på träning. Puss..

Inget bloggande idag

...


i want it



Efter en dag full av godis och chips lägger jag mig nu i sängen och sover som en gris tills min goding väcker mig. Puss

greeen cat




In time

Hellu bloggen!
Sitter just nu nere i hallen och klockan är 14.00. De betyder att jag är en timmen tidig men det är för att jag följde med Elin ner hit. Har färgat henne som absolut inte är någon skräll alls. Men de blev riktigt fint tycker jag och hoppas hon blir nöjd.
Men nu får jag väl sitta här och titta på små pojkarna som är ute och skjuter tills flickorna kommer ut och värmer upp och vänta tills klockan närmar sig 15 så kommer Marcus godingen.
Hoppas på vinst såklart!



Amandas önskelista!


Godnatt

Glömde meddela att Frida va nu mera som vanligt grym som coach! Alltid underbart att ha en coach som inte bara står och trycker i oss de dåliga utan också det bra! De tycker jag ä de bästa näatan! Och även tack till Robin som var med i båset, fin hjälp.
Nu ska jag sova med gottsamvete. Imorgon ska jag titta på Elin när hon spelar match. Säger alltid "Elin när hon apelar match" men menar alltså a-laget. Hoppas de får in en vinst de med!
Men god natt med er! Gött med helg!


Juniordamerna

Yey! Som jag redan avslöjade i andra inlägget tidigare (som jag hade skrivit helt knasigt i, men jag tror ni fatta vad jag menade) så vann vi matchen i kväll. Viktigt med vinnst, kände i alla fall jag, eftersom det inte varit allt för många vinster. Men inte bara för att bättra på statistiken i tabellen utan även för att stärka oss själv och känna att vi faktiskt är bra om vi bara vill och ger oss fan på att vi ska. Och de goa var även det att vi tog oss igen matchen som segrare även fast vi stötte på tuffa problem. Nellie drog på sig en utvisning 2+10 som var jävligt synd eftersom hon var grym i målet. Innhopparen blev då tremåls skytten Elin som var super kung! Både ute och inne. Gud välsigna dig Elin. Hon fick hålla tätt i mål utan några insläppta, samtidigt som vi passade på att sköta in några sista mål i mål!
Själv tycker jag att Ronja var värd sitt mål mycket. Jag verkligen såg hennes glädje och de gjorde mig glad. Och även Emma J som var med första matchen med oss var grymt duktig! Och ja, de fanns ingen som inte var bra idag. Dock bänka Felicia sig själv (som jag tyckte var fel) med det var nog helt rätt om hon själv kände som hon kände.
Men ALLA var bra! De va roligt.
Härligt också att få stå för 2 av målen. Och vi fick se ett snyggt solo ifrån Mia! Och michelle petade också in ett! Gött mos tjejer! Lägg er alla med ett leende på läpparna <3



Kung Elin, lätt att de var den nya frisyren!


Där satt det!

Nu känns allt på topp. Det enda som saknas är Marcus som jag just nu längtar ihjäl mig till. Känner mig helt plötsligt jävligt sugen på att bara krama om honom och känna att han är min och tala om vad mycket han betyder för mig. Så när han kommer hit snart och jag ska krama ihjäl han då är allt på topp.
Jag känner mig inge sjuk längre(dock rinner snoren lite i näsan, men annars pigg och kry), vi vann matchen( mer om de snart) , jag och Elin firade med pizza som satt som en smäck! Och nu känns de underbart att få krypa under täcket och bara gosa efter en bra fredag!


Födelsedag = bakdag





Vad är det för en dag?

Det är ingen vanlig dag för det är Amandas födelsedag!
Grattis min gosi fis syster som fyller hela 9 år idag. :o helt sjukt vad stor hon blir, nästa år blir det tvåsiffrigt! Grattisgrattis!



chockad när jag...

..kom in på blogg.se som nu mera verkar vara blogg.se/stil men det var väldigt fint tycker jag. Älskar lite variation och ändring på saker och ting. Goo new design




Tvmys!


Let's zumba!

Yeyy, stod över träningen igår vilket jag gjorde helt rätt i. Så idag kände jag mig faktiskt väldigt mycket bättre än andra dagar. Va endast lite snorig i näsan. Men nu är jag knappt det heller istället har jag dragit på mig en huvudvärk. De får aldrig va positivt helt ut ;)
Men det gjorde så man körde fullt ut på fotbollsturneringen idag! Och äntligen fick vi segra! WIIHOE! Vi vann yey, underbart. Det var riktigt götr. Speciellt för att vi va dåligt med folk inte en enda avbytare. Sen mötte vi 8b och hela deras lag spelar fotboll och de har spelat i samma lag länge också. Men i vårt lag spelar endast jag och Malin fotboll och Lina har gjort. Sen hade vi kämpar Mari med och Moa i mål som va grym för att inte va målvakt!
Men nu sitter jag i sängen lite små slut efter zumban med Sarah!

Men nu tittar jag på tvn. Copycat singers lr vad de heter :)


träning!

blir att dra iväg på träning idag. FAN!
Jag borde inte gå idag heller tyvärr men vad gör man?! det är så tråkigt att vara sjuk. Inte för att jag är jätte allvarligt sjuk men jag har varit små sjuk hur länge som helst nu!!! Var hur längesen som helst jag var ner på mtc och tränade och innebandyträningarna har jag inte heller varit med på. Bajs sjuka!
Robin råder mig att inte vara med eftersom han pratat med Åke (våran morbror) och han sa att det är alltid bäst att vänta en dag extra. Att man kanske känner sig frisk idag men ändå vilar en dag till för att låta det värka lr vad man ska säga.. Men jag ska fundera någon sekund till så får vi se hur det blir.

Nu ska jag gå upp. hörs väl senare, pussss.



Dagens utefitta



Sov gott min kära vänner!

Tryckt ner mig i sängen. Tittar på wild child som går på tvn, lite små rolig faktiskt. Har även en drickyoughurt som kommer sitta fint i magen på mig.

Klippt mig idag (n) paassar inte ett dugg i kort hår. Men nu ska de fasen sparas, Ordentligt! försöka platta de så lite aom möjligt, låta det självtorka, använda inpackning oftare och självklart ge ricinoljan som jag köpte en chans :D hoppas de dunkar på mig för uh vad jag vill ha bort de korta håret! Mamma fråga mig om jag aldrig hade funderat på hårdörlängning. Lite chokad att de kom ifrån mamma sådär men jag har aldrig funderat på det. För på de flesta som har de ser det mycket bättre ut när de är naturligt utan förlängning :) men får väl se. Kanske fixar de någon dag. Dock sliter väl de också på håret :(. Skit hår!

Men nu ska jag titta vidare. Pusspuss på er och sov gottigt!


Ansiktsmask!

Good for my skin!


Kusin barn Meja!



RSS 2.0