två söta kusiner!


Gräsmark!

Helluu,, dålig uppdatering yes. och nu vet jag inte hur många gånger i rad jag har skrivit det. Men jag har faktiskt lite roliga bilder att bjuda på.. Ifrån gräsmark och sedan från HALLOWEEN såklart!. Det blev i alla fall en lyckad helg tycker jag. Åkte ju iväg till mormor och morfar och skulle träffa tjocka släkten och äta tillsammans, eftersom mamma och moster fyllt år och + morfar också för inte alls längesen.
Trodde dock att det var en såndär vanligt "middag" vi brukar åka över till mormor och få. Alla mammas syskon kommer då hem till mormor och så sitter vi och äter mat där. Men icke, denna gång skulle vi till prästgården och morfars syskon kom även dit. Men det var väl mysigt.
Sen drog jag och elin tillbaka till mormor lite tidigare eftersom vi kände oss lite stressade för halloweenfesten. Så vi gjorde oss iordning och blev sjukt snygga ;)..
Mer om vad jag tyckte om halloweenfesten och kvällen kommer senare för jag ska va snäll och gå upp och titta om mamma behöver hjälp med något mer innan hon hoppar i säng. Redan hjälpt henne att måla i köket :). Det kommer bli så fint känner jag på mig!




Hann inte ladda upp fler bilder innan robin skrek att han spelar...
Det blir nämligen jätte segt för honom att spela när jag laddar upp bilder så jag får återkomma med fler bilder seen :)

DRAR PÅ TRÄNING


Sängaa

Ligger i sänga än med min älskling :) ska se till att komma upp nu tänkte jag. Måååndaag och höstlov! Underbart!
Men vi hörs nog senare under dagen pussii :)


Middag på prästgårn

Sitter på prästgården i gräsmark nu med den stora släkten på mammas sida :)
Sen ska vi strosa hem t mormor så ska vi göra oss festfina ;) taggade!


Bilder på the new kök :)

Haha tycker de är så härligt att blanda svenska och engelska ord ibland ;) och förresten fick vi en labb av Jörgen på NO:n som hette "the träkloss" fint ni! Inte bara jag som tycker de är lite roligt ;).
Men sitter för tillfället helt själv och passade på att skriva ett till inlägg. Marcus skjutsar hem Nicköö och Elin försvann en sväng, på toa kanske (:

Men nu ska jag verkligen sova och jag bjuder på bilder på the new kök som inte är klart men nyare än vad de varit förut ;)


Höstlov

Leker med elin och nu är vi natt klara :) taggade inför morgondagen med mys vid mormor och halloweenfest :)
Dålig uppdatering i know men de blir förmodligen skärpning med de nu eftersom vi är lediga (: puss


Gammalt

Nu publicerades ett gammalt inlägg.. Men de kan få vara där.
Nu sitter jag i soffan och har äntligen gjort klart alla hemuppgifter :) nästan!
Tänkte faktiskt slänga i mig i duschen mmm! Eller ska jag bada?! Nej får se, värma mig ska jag göra iallafall.
Det går framåt här hemma köket är väl inte allt för långt ifrån klart :) gött. Men nu ska jag kila, pussiioo


Nu är man vid cappuccino :)

Nu är man vid cappuccino igen :) snart slut på veckan vilket är tråkigt. Men sen har vi barar en skolvecka kvar sen är de höstlov och de är fint dä!! :)
Nästa helg ärre halloween också, lite läskigt dåå.
Nu färgar Linnea Mosan, de kommer nog bli söö fint :) imorgon kanske Elin ska färga mig, trevligt. Min färg är ju typ rosa nästan, eller ljus röd och vit ;) snyggt... Ajjaa nu ska jag va med här (:


Världens Bästa Mamma

Idag är det hennes dag! Hon föddes idag för 40 år sedan, 16 minuter efter kom min vackra moster ut.
Och jag hoppas att dagen varit bra för dom båda.. Väckte mamma med frukost och sång på sängen, hon blev helt tårögd faktiskt, gud vad vi lyckades bra. Sen drog jag med systrarna ner till blomsterboden och fixade presenter till både mamma och moster, de blev väldigt nöjda. Och vi har ätit tårta med nära och släkt och tittat på innebandy tillsammans med släkten så jag tror de båda tycker det varit en lyckad dag. Det riktiga kalaset har inte varit än men vi kommer i alla fall fira 140 års kalas då vi firar moster, mamma och morfar :) blir nog mysigt..

Men vill bara berätta det finns ingen som är så nära mig som min mamma. Hon finns verkligen där jämt och jag har aldrig tvekat att berätta något för henne utan hon förstår allt och lyssnar. Hon är den starkaste jag känner, sliter här hemma med 6 barn plockar och lagar mat och köper grejer och allting hon är bäst! och jag älskar henne mest av allt! Utan mamma ingen Martina!
alla tycker väl kanske att sin egna mamma är världens bästa mamma, men mamma är faktiskt världens bästa mamma, ha!



ps. jag har världens bästa pappa också och världens finaste syskon! även världens finaste pojkvän

läxor


Cappusch

Nya namnet till cappuccino ;). CAPPUSCH! Fint söö (: nu sitter vi här igen iallafall, jag och Moa har gjort om i skyltfönstret så nu får ni gå dit och titta :).. Sen har vi vikt lite handukar och lite såå. Men nu ska vi fortsätta jobbaa :) pusssie


Snart dax

Somna gott efter body attacken igår! Duchade och hoppade ner i sängen med Marcus och vi kolla på Bilar. Barn filmer är så himla bra faktiskt ;).. Marcus tyckte också att den va bra.
Sooon kommer antagligen mosan och hennes mamma och hämtar mig :).. fintsö, då ska vi ner till salongen. Se vad vi får för uppgifter att göra idag. Lite härligt att vi börjar 14 då, har sovit ordentligt idag ska jag tala om. Sen har jag inte så ont i kroppen som jag trodde att jag skulle ha, trodde jag skulle ha en fruktansvärd träningsvärk men icke. Gött det då så man orkar röra på sig haha :)..
Men ska ta och fixa iordning mig nu för Mosan kommer om 20 min ha de så goodit!

Linnea gjorde oss fina i håret igår :).. Fy moa vad långt hår dui har :(

Lever livet

som sagt så lever jag livet nu känns det som. Härlig praoplats skit kul att pyssla med hår ju, dock skulle jag nog aldrig vilja klippa och ha mig. dock har jag glömt bort skolarbetet lite och det är ju minus såklart. men det hinns med imorgon eftersom jag börjar klockan 14 :). HÄRLIGT!
Då ska jag göra klart engelskan och jobba lite matte.. Svenskan har jag tyvärr nere vid cappuccino så de blir de inget med imorgon. Men nu har jag planerat in morgondagen och hoppas de blir åter igen en roligt dag på praon :)
-
Nu ska jag hoppa in i duschen igen eftersom de va iskallt förut :)! GÖTTTT! sen ska jag sova, pussisse


En lite små mysig bild på mina kära tvillingsystrar :) dock syns de inte så mycket men aja..

Hårdträning fasen!

Nyss varit på "innebandyträning". Behövde ingen klubba med oss eftersom några vältränade brudar från styrkan kom och hade ett pass och jag måste få säga att de va ett bra svettigt pass. De va skitroligt enligt mig iallafall :) men nu ska jag fortsätta titta på pöjkera som kör samma pass ;)) fy fan va bra de ä haha!
Jag och moa har ätit endel kakor nu och de lär kag ha förbränt bort nu iallafall ;)


Cappuccino

Hellu bloggen!
Sitter nu i bilen och har nyss varit inne till Moa. Aldrig varit hemma hos henne nu när hon flyttat.. De va bra stort de och mysigt på något vis, vi hämta iallafall några papper som Moas mamma glömde imorse :) och Linnea kör som en tok, nejra.
Men nu är vi påväg tillbaka så ska vi ner till skolan och få i oss lite mat. Hamburgare blir de nog :)! Fint
Tjopptjopp på er :)


BTW tyck till!

Tyck till om den nya designen förfasen! inte hört ett skit från en enda en.. Släng in en kommentar va! 

Nej, godnatt!

goodnattt

Drog förresten ner på träning efter "jobbet" ;).. De var en roligt träning tycker jag väl ändå va, mycket spel och det är alltid roligt. Sen var det springing alltid lika gött efter, när man känner att man sprungit ur sig det mesta och är helt slut, underbar känsla när man duschat och det bara är att kasta sig i sängen! Som jag ska göra nu..
Men jag kika i alla fall på u-laget som hade träning efter oss. Marcus var ju med sen var även Rickard och Nicklas med och det var lite roligt att kika på dom eftersom de inte brukar spela innebandy. Men jag blev så glad i kroppen, eftersom de kanske inte direkt de som sportar varje dag utan dom är lite små latisar. Och så kom dom där och va med och de va duktiga måste ja få säga! :D

Men nej nu ska jag sova, väntar på att telefonen ska uppdateras klart..
Godnatt




Satt gulligt i en ring och sen helt plötsligt skulle de hålla varandra i händerna och göra situps tillsammans :) gulligt sö!

Flääättoooorr

Helluu, nu har mina kära vänner räddat mig, både Fridus och Elin. Var bara en knapp som jag skulle klicka i så kom allt tillbaka som vanligt igen :). fint söö! Så nu blir det bilder i fulla lass igen. Får se om det funkar att lägga upp från mobilen också, eftersom det var strul där med.. Men praon var skit kul idag faktiskt. Lite slöö men det blir det skärpning med fram över. Fick diska lite granna och sen bara var vi väll och gjorde frisyrer på en docka. Linnea lärde oss att göra olika flätor.. Trevligt, jag och Moa gick och köpte oss pizza också ;). MUMS!


ELin gjorde en fembensfläta på mig för någon dag sedan, och nu har jag själv lärt mig det, trevliigt,. och bild nr 2 är en liten finig frisyr jag och Moa gjorde på dockan, ( viola heter hon ) Imorgon blir det mera frisyrer på viola :)!



:(

Märkte att inlägget inte hade publicerats tyvärr. Men nu är jag hemma efter första prao dagen. Det car trevligt så. Har lärt mig att göra fiskvensfläta och fembensfläta :) skiit najs. Imorgon börjar vi klockan 9 :).
Men jag är hemma nu och ska snart ner på träning. Går förresten inte aty lägga upp bilder. Knappen är helt borta :( och de verkar inte funka på mobilen heller :O konstigt


Mobil bloggar :)

Får lite små damp härr.. Verkar inte som blogg.se vill att jag ska ha det. När jag sitter vid datorn och ska skriva inlägg finns de ingen knapp som man kan lägga in bilder kvar. Hoppasvde bara är något tillfälligt fel för på min "test blogg" där jag gör designerna finbs knappen :S men som sagt hoppas de bara va något fel nuu.. Men eftersom jag har min iphone nu så kan jag skriva och lägga upp bilder här ifrån nu :) smidigt vööt :D sitter fortfarande och väntar på att moa ska svara, börjar kännas konstigt att sitta här :)
Men puss hajj på erööö


GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER :ooooooooo

Hellu alla kära och fina och fula :)! Lite dålig update kanske men så blir det ibland. Men jag lever och mitt liv är bra bra alltså. Jag sitter hemma på en måndag och klockan är snart 12, huuum`?! jo, har prao och jag praoar på cappuccino lr hur fasen det stavas. Men det är alltså frissan här i Munkfors. Praoar med Moa :) (Hennes mamma jobbar där) Men de skulle klippa fåren eller vad de skulle göra så vi skulle börja lite senare. Så jag sitter och väntar på sms i från Moa när vi ska börja hih (: soft dag ändå. Annars är allt som vanligt, lekte med Elin igår och hon är bara för bra alltså, himla go och fin person!. Sen kom Jonas och Marcus i vanlig ordning så vi kolla på film :). Mysigt så, nej nu ska jag ta och göra något lite vettigare faktiskt. Och se om Moa skriver snart. Men puss på er da! :) <3

Innebandy dag

Idag har man tillbringat mycket tid nere vid forsnäshallen. Titta på u-laget som vann och sedan 95orna som förlora. Trevligt söö, sen drog Marcus till hagfors för att se på innebandy så jag drog med mig Elin hem :) nu ska jag duscha sen ska vi till Ellen och mysa :). Så nu ska jag duscha, heeejs :)


Bra dag idag

Spela någon fotboll med skolan. Var faktiskt väldigt roligt. Hände massa roligt men malin var nog den som var klockrenast idag. Lättirriterad där ute på plan och vräker ur sig ord och ska köra t folk. Lyckades när hon satsa på en och for på backen själv hhahah! Nej men de var roligt, och de mindre kämpade på jättebra och var jätteduktiga. Kom 2a och pojkarna vann (y) fick reda på att jag fick MVG på franskaprovet :D jag som va bensäker på endast G. sen har jag varit på innebandy där de blev vinnst :) bra dag med andra ord.. Nu ska jag sova, godnatt <3


Back again

Hellu alla bloggläsare. Nu är jag tillbaka på blogg.se.. Vet att de har varit endel problem med blogg.se. Inte bara jag som fått höra att de kronglar eller kommer upp virus osv. Men de orkar jag inte med jämt nu ;) jag tycker bäst om detta och jag kan det bäst så är det bara.. Ni får säga till om det är något ni tänker på. Tex som Frida sa att tänka på att inte ha för stora bilder så. Man måste scrolla för att se allt, för de förstör lite japp.. Men sen kan man även ställa in storlek om man trycker på ctrl och scrollar tror jag yesta de isåfall :).. Men nu är jag här igen wieee :D


RSS 2.0