På vägen tillbaka

Sitter här, lite halvt nyvaken. Nej men har fakitskt luggit och varit väldigt slö i sängen 1 timme säkert. Nu är jag på benen igen och har redan tryckt på mig träningskläderna och är redo för innebandyträning. JAG HATAR att det ska vara så himla sent, den börjar ju klockan kvart i 9? :o.. Helt sjukigt.

Men idag har jag varit och hälsat på Mosan i hennes och Rasmus lägenhet. Vi gjorde hem uppgiften tillsammans också :).. så nu är den färdig. sköönt! Den va att bra besvärlig, nästan mycket skönare att gå till skolan ;)..
Men nu ska jag faktiskt göra nöö som har med min kalender jag försöker att fixa. Haha,, yes så puss och heej

 

sitter med mina fina rosalurar och lyssnar på mjuuusik :)


På vägen tillbaka

Sitter här, lite halvt nyvaken. Nej men har fakitskt luggit och varit väldigt slö i sängen 1 timme säkert. Nu är jag på benen igen och har redan tryckt på mig träningskläderna och är redo för innebandyträning. JAG HATAR att det ska vara så himla sent, den börjar ju klockan kvart i 9? :o.. Helt sjukigt.

Men idag har jag varit och hälsat på Mosan i hennes och Rasmus lägenhet. Vi gjorde hem uppgiften tillsammans också :).. så nu är den färdig. sköönt! Den va att bra besvärlig, nästan mycket skönare att gå till skolan ;)..
Men nu ska jag faktiskt göra nöö som har med min kalender jag försöker att fixa. Haha,, yes så puss och heej

 

sitter med mina fina rosalurar och lyssnar på mjuuusik :)


Snart ärre jul da :)

och snart är det december. Och då ska man få börja öppna chokladkalendern :D!
Tänkte faktiskt ha en liten kalender jag också,.. vet inte om jag kommer lyckas så bra med det eller om man ska kalla det kalender heller direkt. Men tänkte att jag kanske skulle försöka va lite kreativ under december och ta lite kort, juliga enna förståss och bjuda på under dagarna i december som en liten kalender. Haha! :).. Försöker faktiskt vara lite rolig här och hitta på något men ja, har ni några tips så kom med dom..
Får se hur det går med detta har i alla fall förberett en kalender bara för att :D! haha. Men ni kan väl önska mig lycka till i aalla fall :)


liten smygtitt på kalendern och jag kan säga att jag mosat ihop den ganska reält!

Kära vänner!

Jag kan säga att jag har få jättebra vänner hellre än många si sådär inte jättebra vänner.
Nej jag vet inte men jag har i alla fall några stycken här i mitt liv som jag verkligen litar på som jag känner all kärlek i världen till! Samtidigt som jag har väldigt många vänner men inte lika.. Aja, fatter inte vad jag pratar om nu men ni förstår 
Kände att jag hade lust att skriva om mina väldigt fin vänner just nu! Men tänkte inte ta alla på en och samma gång utan det kanske ploppar in i morgon och sen lite längre fram..

Men tänkte börja med min kära vän Moa! (de är mest till Moa så ni andra behöver inte läsa om ni tycker jag är väldigt onödig och skriver på bloggen, men känner att hon är så guld värd i mina ögon och alla borde få veta det)

Men nu till Moa i alla fall. Hon är någon som kommit och blivit så värdefull i mina ögon nu på sista tiden. Man kan säga att jag helt bytt "gäng" nej inte riktigt så kanske. Men våran klass är verkligen ingen samansvetsad klass. Vi är uppdelade i tre grupper och har alltid varit.. Och jag har bytt grupp kan man säga. Låter konstigt men jag har svetsats ihop tillsammans med Moa. Hon får mig så glad jämt.
Om jag är hemma ifrån skolan (som i dag) är det alltid hon som skriver, frågar och undrar om jag mår bra. Och hon lyssnar jämt! på allt och förstår alltid. Och jag känner inte att jag kan lita på Moa och att hon inte säger någonting till någon om det vi pratar. Nej jag känner inte det, utan jag VET! Jag vet att Moa aldrig skulle svika mig och jag vet att allt som vi säger till varandra stannar mellan oss. Hon är en helt otroligt bra tjej som man liksom inte märkte så mycket förut. Jag har självklart alltid vetat att hon funnits och att hon varit super snäll men inte på samma sätt som nu. Och jag vet inte riktigt vad som gjorde att vi fann varandra helt plötsligt. Vi hitta helt enkelt på någonting tillsammans med Sarah, ( och den dagen blev skit helt ärligt) och sen praoa vi vid cappuccino tillsammans. Och jag tror jag verkligen insåg vad bra du va när du kom till mig, du bara kom hit och ville prata. Vi prata om allt och vi satt här någon timme och bara prata..
Du är så bra i mina ögon Moa, och jag ville att du skulle veta det. även fast du kanske redan vet det så vill jag påminna dig igen. Att jag mår så bra när jag är med dig, att jag känner glädje när jag är med dig!

Moa <3 Martina







Martina Törnkvist

Slöaste dagen på länge! mitt huvud mår bättre men jag kan fortfarande känna lite ifrån huvudvärken, helt sjukt! Så min dag har jag tillbringat mest i sängen. Tror jag orkade sätta på mig kläder runt klockan fem där någon gång. Herregudni! De betyder att jag inte ätit efter ordning idag heller fyy ;(. Fick i alla fall i mig en stor frukost, smockade i mig tre ägg och en smörgås. Sen har jag ätit världens godaste glass och en drickyoughurt. Mumms!
Åhh, vad gött de skull va och laga iordning något riktigt sjukt smarrigt imorgon! det ska jag fasen göra!

Men imorgon är det onsdag och återläsningsdag, så då får jag sovaa igen. Dock har vi fått en hemuppgift som såg ganska jobbig ut. Kanske ska kika på den nu så slipper jag göra det imorgon. Och sen på torsdag är det studiedag. Härlig vecka det här var då! Bara fredagen kvar då det är bild och streatdance ;). slött och gött!

Nej, kanske ska kika på den där uppgiften. Fast om jag känner mig rätt så kommer jag sitta med den imorgon ändå ;): haha, men puss på er så länge!

ps. min fina kusin Emilia har skaffat blogg så tänkte länka henne.. ny startad så finns inte så mycket att läsa än men följ henne vettja!  http://emiliacarlsson.devote.se/

 

fin!!


Missar luciavalet

Yes, missar valet av lucia idag tråkigt nog men jag känner mig redan ganska säker på vem som blir.. Fast jag ska inte låta så självsäker här inte men jaaj :) själv hoppas jag nog på Sarah :) för ho är bar för fin enligt mig asså. Men de ska bli spännande att få reda på vem. Det är faktiskt snart!
Mysigt! Åh lussevakan ;) haha! Nej trorinte de va


Mjukaa soffan!

Jahao, nu sitter man hemma igen. Tycker hjag börjat varit hemma lite mer än vanligt nu. Typiskt! Men jag lider nog av världens längsta och jobbigaste huvudvärk. De börja igår då jag la mig och sov lite innan träningen. Vaknade upp och kände att de inte skulle gå. Sov ytterligare några timmar och vakna med samma jävla värk. Helt sjukt så bev de värre under kvällen och natten. Och gissa nu? Jo nu sitter jag här och har fortfarande fruktansvärt ont.. Bajs skit..


Godnatt bloggen!

Ny duschad och fräsch.. Fick panik ont i huvudet förut och har därför legat och sovit. Kan säga att de har inte hjälpt det heller. Utan nu sitter jag här lite smått nyvaken/nyduschad och känner fortfarande värken.
Blev i alla fall ingen innebandyträning på grund av det, tråkigt nog. Men imorgon är näst sista skoldagen för veckan känns väldigt skönt. Onsdag är det nämligen återläsningsdag för de som behöver men då kan jag sooova. Och på torsdag är det studie dag. Så tisdag och fredag kvar denna vecka (Y).

Men nu ska jag hoppa i sängen och vila huvudet ännu mer.. hoppas de är över imorgon när jag vaknar i alla fall.
ppusss



rymdenssss död apaas

Måndag
Yeeejj, måndag i dag, ny vecka, nya händelser, nytt nytt skit.. Yes. Nej men dagen var bra, hade Dolly på SOn idag igen, och han är bara för go haha. Fick gå si sådär 20 minuter tidigare eftersom jag va klar med allt, gött. Sen var tbs och informerade om skolan. Som om de inte redan har gjort det?! joo, förra året gjorde de det men äsch gör mig ingenting, slapp vi NOn.
Men nu sitter jag här lite små lett på allt för tillfället. Vet inte men bar är så. Och att jag har världens största finne mitt i pannan gör de inte mycket bättre.. fast skit samma jag bryr mig väl inte sådär jättemycket men jag gillar den skarpt ändå. Blir väl träning sen.. känner mig jätte hängi jämt nu men de  blir nog bättre.
Puss och heeejjj


Jag och Marcus fick smaka pengar av ann-cristine. Mmm, skit äckligt men lite coola ändå :).

Första advent

Godnatt kära bloggläsare. Imorgon är de skola igen vilket suger lite men de får gå ändå. Hoppas ni haft en trevlig advent. Måste säga att de va en världelös skyltsöndag i munkfors i alla fall. Fast jag fick nog se världens största katt i alla fall. Nej men den största jag sett i alla fall. Sjuukt!
Men, nu ska jag soova. Godnatt kära friends.


Ligger i säängaaa

Helluue där :) ligger i sängen och är ganska nyvaken. Funderar på att gå upp eftersom min kiss låsa sprängs snart. Haha!
Jaao, jag får se vad dagen har att bjuda på. Imorgon är de skoola igen.
Hörrni, de är snart jul, helt sjukt?. Det går så himla fort måste jag säga. Och de känns inte som det är så nära jul som det faktiskt är. Känns faktiskt lite konstigt att se att folk sättit upp granar ute med ljus i och stakar i fönstret. Sen har vi ingen snö :(. Ingen jul utan snö ingen vinter utan snö.. Den måste ligga på marken 24 iallafall annars vet jag väl inte.
Nej men seriös nu måste jag springa på toan :) hejdåå och godmorgon på er alla!


försök 2! Dagen i bilder




Dagen i bilder

Innebandy, gjort daim, köpt dricka, chips och godis, ätit räkrulle och kebab i bröd, tittat på syskonen när dom lekt. Nu tv och soova så skönt i min säng. Godnatt kära vänner. Ha en fortsatt trevlig helg.


Bilderna ville inte komma upp så de kommer imorgon :) puuuss


Promenad i solen

Ute och går en sväng nu. Ganska kyrligt men solen lyser och det är jättemysigt ute :). Tänkte gå upp till klingevi nu, albin spelar hockeymatch. Den är nog dock slut men kilar förbi ändå :). Sen ska jag titta på damerna när de spelar innebandy hoppas de blir vinst :)!

Nu blev det jävligt kallt åt fingrarna så Puss och hej på er!


Slöfisen

Men jag älsker han ändå


Älskling har somnat

Ska snart dra iväg upp mot klingevi för att kika på hockeyn. Dock har min älskade älskling somnat i soffan ( fattar inte att han orkar med allt liv i hust) så de är lite känsligt att väcka honom. För han är förmosligen väldigt trött sen är han så söt när han sover!
Guud va gosig han är, får tyvärr väcka honom nu :)


fina kusinbarn

Ska nog ta och hoppa in i duschen nu, eller jag kanske gör de senare.. får se. Ska i alla fall på hockey sen och kika lite. Roppin spelar ju ;)..
Varit slö idag som jag redan meddelat, men det är skönt det med. Somna i kanske 1 halv timme.. Men sen studdsade jag upp och hjälpte Martin att måla i köket. Har mina väggar där i köket som jag har målat 2 ggr och slipat.. wiehooe vad jag är duktig :) Men nu ska jag kila ifrån denna förbannade dator och värld.
Puss på er allihooopa!


Mina söta kusinbarn <3

Slöö

Slööaste


Sängaa

Ligger i min underbara säng! Har go musik i öronen också :).
Snabb och sköln skoldag idag. Börja dagen med en promme till kyrkan för lite adventsfirande. Sen blev det streatdance, so med dolly och sist bild :) ska gör film i bilden nu. Vi kör på idol tema hoppas de blir braa :D roligt i alla fall! Får se vad resten av dagen har att bjuda på. Maybe kikar upp på hockey sen, min broder spelar. Och just ja Lennart. Jag ska försöka komma ihåg att fråga om robin ska spela i charlottenberg :) och sen hetter alfa yngsta Ida törnkvist :)


Slöö torsdag

Hagfors var ju ingen nyhet. Tycker vi fick exakt samma information första gången vi va där som nu typ :) sen är jag nästan säker på vad jag ska gå och har redan bestämt mig förbatt INTE gå i hagfors. Skulle inte klara av att lyssna på de gnööliga hagforsingarna.
Kom hem 13 och fick vänta till 14.15 på luciaträningen. De är liten mysigt med luciaträningen. Jul känslor som fn :)
Sen har jag bara slappat i sängen här hemma


Påväg till hagfors

Nu glider 9orna iväg till älvstranden i hagfors :). Lite trevligt att göra något annat än att sitta på massa lektioner :). Har dock inte så stort intresse för de linjer som finns. Men de får gå ändå :).
Nej nu örker jag inte skriv mer ;) ha en bra daag


Instagram

Följ mig på instagram vettja :) slänger faktiskt upp bilder där ganska ofta. Mitt användarnamn är Metiina :) puss


Ella girl snart på ingång

Yes, snart kommer Elin hit då ska jag hjälpa henne med läxor. Guuud vad snäll jag ska behöva vara jämt :). Nej då men det är klart man ska va snäll. Ska flyga in i duschen innan hon kommer. Behövs nu efter att jag svettats för minsta lilla idag. YEES! Martinis är sick. Kväljningar imorse vila lite och kände mig bättre så vrängde iväg mig till skolan. Men gick inte länge innan jag fick springa på toaletten för att få nya kväljningar. Yes, kritvit i ansiktet och jättesvettig. Men har i alla fall inte spytt eller något så de är väl bara att min mage behöver vila lite...

Amen dååå slänger jag mig i duschen nu kära friends. hööörs senare :)..


Mobil bloggar lite för ofta

Hellu bloggen!
Tänkte på att jag mobilbloggar nästan bara nu för tiden. Tråkigt tycker jag. Bilderna blir så små och självklart inte de bästa bilderna. Men det är väldigt smidigt att skriva ifrån telefonen eftersom man använder den väldigt mycket och ja, det är ju nästan som en dator. Och det är bara smidigare att klicka på telefon än att starta datorn.
Men som sagt så tycker jag det blir rätt tråkiga inlägg eftersom bilderna blir jättesmå, och kan man ens ändra storleken?.. För er som har koll. Så tänkte bättra på mig att knäppa på datorn lite då och då så ni får lite mer roliga inlägg.
Men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag mysa ner mig under täcket med Marcus. Laddat ner filmen "trust" den verkar faktiskt väldigt bra, lite i min smak. Inge action eller komedi utan lite sorligt och dramatiskt. Den hade fått bra betyg av de som sett den också.. Förväntar mig inte för mycket för då blir den väl dålig :) hihoo..
-
får lov att visa nya hårfärgen någon dag ocksåå.
Men godnat och puss på er allihopa :)



Skildagen slut

Nu ör ännu en skoldag slut. Imorgon är de onsdag och de känns härligt på något vis hih! Redan mitt i veckan :). sitter kvar på forsnäs tilms 16 för då slutar Marcus, passar då på att skiva klart en uppgift som jag kan springa ner och ge till Helena :)
Så nu ska jag sktiva lite sen blir de hem och äätaa :D goörst som finns!


RSS 2.0