Godis är de bästa som finns

Idag är ja godissugen! Längtar till ikväll :D


..

Benhinnorna brinner på mig, eller isar det? eller nö..
Japp, gått och skaffat mig benhinnsinflamation i vilket fall som helst. Så nu har mamma precis smörjd och klämt och masserat mina benhinnor. Och har tigerbalsam så de känns som de bränner men samtidigt friskt och lite kallt ;)..

Annars lever jag mitt liv som vanligt. Går i skolan, chillar, tränar och äter :D.. Har inte så mycket på hjärtat men hoppas ni mår bra! <3



Godis är gått'


Motormässa

Efter en lagom lång springtur + en ganska lång promme med familjen över berget så kommer jag somna gott bredvid min älskling.


Bilder ifrån sälen 2012!




bättre sent än aldrig!
Har det så bra med dig Emmsan! <3

Rolig blogg, naat!

Skäms fasen över min blogg. Aldrig varit med om något så tråkigt som den här.. Men just nu orkar jag inte bara :D känner mig ganska noll taggad. Men fortsätter med mina roliga inlägg som slängs in då och då ;)..


my love

New in!



Spetströja/ lindex, Shorts/We & We, springthigts/ stadium, Plast till mobilen/ teknikmagasinet ;)

  • Fått in lite nytt i garderoben,. är mest nöjd med mina springtights/träningstights whatever you want att kalla det ;). Mycket vitt och spets, men det är söött! LÄNGTAR TILL SOMMAR OCH SOL!

Mjukglass!

Mums!


Dance, dance your as!

Sola skiner som aldrig förr! Så jävla underbart. Och på dessa två varma dagarna har man att fått sig lite färg i ansiktet i alla fall.
Men idag har dagen varit underbar.
Tillbringat min dag i skolan, med Elin och på dansen. Littet mölj tillsammans med ella..


Grillpremiär!


RSS 2.0