<3

Nu va dansen avklarad och det har nyss slunkigt ner en hamburgare, gud va äckligt då!. tjock da vööt. Men nu sitter jag här chillandes. känns som jag bränt mig på kinderna för de är jätte varma, för solen har ändå stekt lite idag. Grattis SOLEN! men det blåser så fruktansvärt :(. Men jag längtar till imorgon nu får då är det ledigt resten av veckan. helt underbart! nu ska jag gå och göra något vettigt skriva lite på uppsats kanske, det behövs ;). matteprovet också ja! hmm vi klämmer in det någonstans innan jag somnar!

 


drar på dans.

japp, nu ska det dansas igen. träning inför 6 juni. å herregud! ;) stå där på torget och göra bort sig då ra, aja! det får gå. Imorgon har jag bestämt mig för att prova vara med på fotbollen! jag kan inte stå bredvid länge, får se hur det  går. Har fortfarande ont i ryggen :(..
Men nu måste jag kilaa ciaao! franskaprovet idag kändes bra iallafall! :)


Just a dream

Kommande veckor!
v 22.
Måndag: Skola, franskaprov.
Tisdag: Skola, matteprov.
Onsdag: Hemuppgift
Torsdag: Charlottenberg med bästa Lina!
Fredag: Liseberg med familjen & älsklingen
.
v 23
Måndag: ledig
Tisdag: vanlig skoldag
onsdag-fredag: arbete inför forsnässkolansdag
.
v 24
Måndag: arbete inför forsnässkolansdag
Tisdag: forsnässkolansdag
Onsdag: se 9ans revy + städa och sånt.
Torsdag: lediga
Fredag: SKOLAVSLUTNINGN!
Snacka om fult! så härligt! har alltså endast två riktiga skoldagar kvar sen är det bara slött och gött! :). så himla härligt. Men vart är sommarlovskänslan?! visst känns att det är snart, men någon sommar känns det inte som i alla fall. Hade våra fina dagar runt påsk då man kunde klä av sig lite, men nu har man allt fått sätta på sig byxor och jackor igen. Vädret måste ju bli varmt och fint snart, annars vet jag inte vart jag tar vägen!
-
Men nu ska jag träna på lite prov och sedan är det inte längre tid kvar så ligger jag som en dö säl i sängen. men puss & hejs på er! <3

Godnatt allihopa!

Nu ska jag hoppa i min stora sköna säng efter en lång dag. Lillasyrran Rebecka skulle gå och hämta in lilla kaninen som visst hade smitit iväg. Japp, så nu är han borta, han har grävt sig ur buren. Tråkigt nog, han kanske kommer tillbaka det vet man aldrig. Annars ligger han död någonstans. Att de inte fattar att det är smartare att stanna ;).. haha, därför är väl i alla fall katt det bästa djuret. Behöver inte va inne i någon bur, inte heller ha nö koppel för att gå ut och gå med nej. Kattisarna kommer och går som de vill och är så mysiga så, har min lilla frasse bredvid mig här i sängen! min tjocka goa katt. Lalalaa,
- blir att dra iväg till liseberg helgen som kommer ändå. tycker jag va trevligt!
Nu ska jag sluta babbla här och lägga mig och sen sova som en gris! gud vad gött <3.
-
btw, fick en kommentar jag inte riktigt förstod mig på`? haha!
Anonym om sannas önskan!:
Någonstans har jag redan vidila. 
Kenzа stil?
Någonstans har jag redan vidila. WHAT?..  & kenza stil vet jag väl inte om jag har heller! mycket fint hon har på sig såklart men endel saker ser att bra förjävligt ut också. vita converse & en gul bikini gör mig inte till någon wannabe kenza iallafall ;) lr till att jag har någon kenza stil
-
GODNATT NU!

hoppas min älskling kmr & sover hos mig..

sannas önskan!

Sanna Svensson fisen, ville att jag skulle visa bilder på det jag köpt mig. har bara bilder på skorna och bikinin men det är alltid någonting, hoppas du uppskattar det lite ggranna nu då :). och ni andra också.
& mina nya tights också, fast ser ut som de är helt svarta vilket de inte är :)
Gul bikini & bränna ;) snyggt det! får se till att bli brun först då! hi

dålig uppdatering.

men blir så ibland. & det kan va lite gött med en mini paus från bloggandet ett tag.
Men för ett tag sen lovade jag er lite bilder i från konfirmationen som inte kommit upp än. Väldigt sent, men bättre sent än aldrig. Kan bara säga att jag ser så sliskig ut på alla kort, så låg håret helt jätte konstigt. Ingen som sa någonting till mig då. Men jag överlever och får bjuda på det!..

.

ja trodde de va bra nu, men nej det är det inte.

karlstad

dålig uppdatering. och kommer ingen vidare lång uppdatering nu heller. men jag har varit i karlstad i dag med mamam, rebecka, madelene och alexandra. Alla fick med sig examenskläder hem som va största målet. sjävklart slankt det med andra fina saker hem. köpte mig ett par converse och en jacka, äntligen en jacka! en bikini och en liten tröja följde visst också med :). Jaja! nu ska jag gå och lägga mig och vänta på marcus för han är drygast på denna jord!
alexandra bjuder på sig :)

Konfirmation!

Nu är man konfirmerad. & jag har blivit en helt annan person! Nej då, men förstår inte riktigt vad som är så himla stort med konfirmation. Vi har gått och träffats varje ondag i ett tag och åkt på läger tillsammans, sedan varit på några gudstjänster. Visst pratat om gud och sånt men ändå.. Det har i alla fall varit roligt och det är ganska gött att det är över! men som sagt har det varit roligt också så vi har fina minnen från konfirmation.
- Men nu är det över man är konfirmerad och helt stenrik för det ;). Nej men, fått massor av fina halsband och pressenter och endel pengar också av mina fina släktingar och andra nära och kära :). Alltid trevligt med alla tillsammans också såklart! dock ligger kameran i bilen + min mobil. så jag kan inte visa några bilder nu men det kommer väl upp snart :).. Det är madelene som varit mästerfotograf och jaa det blev säkert bra ;).
-
Men nu ska jag ta och klä av mig denna klänningen och sätta på mig dee bekvämaste jag hittar! :D
PUSSILUSSPÅER!
-



en av alla småknattar som va och titta på mig! :)

Home! godnatt på er

hemma nu från en trevlig kväll hos Patrik :). Jag hoppar i säng med det samma men min glada pojkvän sätter sig vid datorn och spelar lite cs han...
men vi hörs imorgon kära läsare :). puss på er!



Hej då jorden..

vad mycket blev det med det egentligen?!. Sitter här och klockan är snart 9, och ingenting har hänt. Vem är det som är så dum egentligen?!. Visst, det kan säkert hända det vet väl inte jag, men jag tror inte man kan ta reda på när isf. Men det känns lite små läskigt ändå, man tror ju verkligen inte på det men man får ändå en tanke, "tänk om det är sant vad händer egentligen då"  Skulle ju vara lite roligt fast man försvinner bara inte! :D
Tycker lik som många andra töser i klassen att det är intressant med rymden. Men det är väl bara för att det finns nästan inga korrekta svar om vad som är rätt eller fel. Sånt där som bara är så uppenbart men man ställer sig ändå frågan hur blir det så, hur går det till, varför. Men aja, man kan bli hjärntvättad av alla dessa konstiga frågor också.
- Men fortsatte dagen med att göra iordning inför imorgon. Jag och pappa har dukat uppe på klingevi ( vi ska va där efter och fika och sånt). Mamma och moster har gjort iordning smörgåstårtorna och allt är typ klart! :). dock har mina busiga syskon ätit en hel del av fikabrödet och kakorna mamma har bakat till imorgon. Men marcus kommer inte undan för han har att ätit endel han med ;). Så mamma står och gör lite mer nu. Vilken bra mamma jag har då! :).
- men nu ska jag kika på vad jag ska sätta på mig imorgon. måst va lite fint ju ;).
puss på er då vännör!


objuden sommargäst! ;)

Blåbärsrem!

Smaskar i mig denna goding till rem som jag köpte på marten igår :). Mums!

hejuu!

Idag är det åter igen lördag! endel lördagar som passerat här i livet.. kan vi inte hitta på mera dagar?! de börjar bli lite uttråkade och jobbiga. Mån, tis, ons, tors, fre, lör och söndag vad tråkigt vöt!
Nej idag har jag hjälp mamma att skala lite ägg och sånt. för imorgon är det konfirmation och då kommer väldigt många fina släktingar som ska få smörgåstårta och annat smått och gott :).
Men nu ska jag kika om mammi vill ha mera hjälp! :) pussahaajs!

offers both good and bad things..

Livet ska inte alltid vara lekande lätt. Någon som kan erkänna direkt att de aldrig haft några problem i livet? erkänna att det alltid varit lekande lätt. Jag tror inte på ett sådant liv, någon kanske gör. Men jag tror att alla har varit med om tuffa tider, saker man helst stänger dörren framför. Och det är just det man kan göra, man kan lösa de dåliga. Man har en vilja, vill man att det ska va bra kan man göra det till något bra. Endel tuffa saker är svårare att göra till något bra än andra. Men man kan bara man vill och försöker. Det finns alltid ett rätt och ett fel, och alla tycker inte heller lika. och om det va så skulle det också bli fel. Jag som kanske alltid påstår att jag har det så himla bra jämt träffar också på objudna gäster..
Men det är inte alltid man får den känslan att det som gör dig lycklig, ger dig hopp, som ger trygghet och värme är något som är svårt och fel. Blandade, att någonting som betyder allt kanske inte är det bästa. Det är just en sån känsla ja har. och jag vet att med all min vilja ska jag ändra detta. Jag kommer snart se det svarta tappa fästet och glida iväg. för det är det jag vill.
du<3




Lina fis!

är en riktig goding ho! och ville bara dela med mig med de orden :).  JAG ÄLSKAR DIG!

vafan håller vi på med egentligen? ;). vi är bra könstiga ibland


I'm not the best, but you are not better than me!

HEJ! idag har jag varit över till hagfors och kikat lite på marten, var ju inge speciellt tycker jag men så är det väl med hagförs och hela den skiten liksom. Åkte lite karuseller med Amanda ;). hon är en riktig tuff brud måste jag säga och ska ge sig på de allra värsta. Skulle ha åkt till Liseberg 2 juni men det blir ingenting, är så gruvligt med folk där just nu tydligen. istället drar jag med min älskade vän lina till charlottenberg på shopping..
Ajaa, va och titta lite på gubben när han spelade fotboll påvägen hem ifrån hagförs. Eftersom vi har våra hemma matcher i sörby och andra ställen just nu när klingevi grävs upp. Aja!
På söndag tar jag konfirmation gött! fast det har varit roligt ändå, tror vi har varit världens jobbigaste konfirmationsgrupp :D haha! så roligt har vi haft i alla fall. Men det innebär iallafall att det kommer en del släkt hem till munket! alltid trevligt, endel ser man inte allt för ofta heller...
Men nu ska jag avsluta!
sötnöten t kusin! :)

<3


Mja!.

jag orkar inte blogga just nu

REVY BILDER! :)


irriterad.

Hej gott folk!
Lite smått dålig uppdatering här på bloggen kanske men man somnar ju ibland och glömmer bort och tappar orken sådär ni vet. Men jag kommer ju alltid tillbaka
Sitter i min säng och lyssnar på lite skön musik. ska snart göra mig riktigt nattiklar för att sen somna in och aldrig mer vakna. gud va gött!. min kära kärlek har jag missat på sista tiden när han kommer, och förmodligen idag också. trevligt! för nu är han och tatuerar sig också, cooling da. börjar nu da, så han koommer om 4 timmer. det blir säkert jättefint.
-
blev ingen skola för mig idag för jag fick springa upp tidigt och slänga mig över toaletten då det raann vatten ur mig. trevligt att veta kanske! men jag stannade hemma men det gick över snabbt så jag slängde mig iväg kl 3 och tog konfirmationskort förmodligen världens finers! usch
och sen har jag haft lite ont i huvudet och så nu senare så har sovit ut lite granna. aja hejdå!
-
översminkad?

Dansuppvisning & katastrof

Jaa, som ruubriken. Det blev lite katastrof, stod där och skämdes då. Folk som gjorde fel och musik som va dryg att få igång och lite sånt. Men det blev väl bättre till andra uppvisningen såklart :). Man får bjuda på sina fel ibland i alla fall ;).. Hihi! Men det är inte riktigt slut än. 3 uppvisningar kvar!
-
men nu ska jag ta och klä av mig lite onödiga kläder och slänga mig i sänga! skull kunn ligg och söv resten av livet. fast jag tänker aldrig att dö! :D bara sova lite ;)..

I´m your sun

Sitter här med min lina fis, vi gör oss fina inför dansuppvisningen som är sen :). hoppas det blir lite folk.
men nu ska jag blåsa håret.. puss på er!

Hockey VM

ja, tvn har ju varit på. Men har jag verkligen tittat sådär väldigt intresserat ? ;).
Nixpix, det har jag inte. men jag hänger med såpass bra att jag vet att finland leder och det är ju bara förjävligt tycker jag nog att! Sverige ska vinna såklart men det verkar det inte som just nu. Men man vet aldrig det kan faktsikt hända vad som helst! fast ja..
-
Gud vad jag verkar inne då. Men egentligen skiter ja fullständigt i detta. Samma sa jag igår med eurovision. jag bryr mig inte direkt ändå satt jag och va hel nörd och skrek när eric fick poäng haha! :D brinner för mitt land vöt!.
-
Men nu ska jag ta och titta vidare det är inte slut än!

We love colors! :)

Hellu! världens roligaste söndag. ja, men söndagar brukar inte va sådär himla bra någon gång så.
Men nu ligger jag som en säck i sängen och tittar på kanal 3 där det snart är final i hockey. VM-final, Sverige-Finland! Själv hejar man väl självklart på sitt egna land :).
Japp, nu blåste de igång, Heja Sverige! nu ska jag ta och stänga av och lägga mig ordentligt och titta på hockeyn och kalla att jag är skit ägad!. puss på er



Turkiet! - vill tillbaka nu


RSS 2.0