höjer volymen

yes, här skruvas det upp i mina nya lurar eftersom mamma är igång med damsugaren halv 10 på kvällen haha :D. blev en underbar dag ändå.. mera moln än igår men solen va att framme bra mycket här på parkvägen även fast himlen va full av moln. Lina kom på besök och slängde sig i poolen. alltid trevligt såklart!  På lördag ska jag slinga henne sen på söndagen drar vi till höljes, toppen!
-
Ätit gott med hela familjen och älskling tillhör såklart. Grillat. Sen butta jag i Rebecka i poolen med kläderna på ;).
Nej men imorgon ska jag ta och städa rummet. + att jag måste möbelera om på något vis så datorn får plats när den kommer hem på lördag. haha annars får jag väl sitta i köke ännö.. Ajaa, hajs på er :D
coool! :D tummen syns ju nästan inte, men den är där iallafall. APA frågetäcken?

Bading!


Solskenö

Ja, igår brände man upp sig lite då, låg ute i det härliga vädret med Elin som sagt. Underbart! och bada gjorde jag också kan jag tala om. Men idag är de inte lika underbart men fortfarande helt okej. Ville ju ligga ute och sola ryggen idag för  jag har ett sträck på sidan haha :D inte fint! men de ska fixas. Pappa väckte mig idag och kom in med mina headset wihoe, de är skit snygg og! :D ROSA!
Men nu ska jag ut och känna lite på värmen, borde städa rummet ocksål.. äsch de hinns.. tjoheej!

kort update.

suttit ute i solen och myst med Elin idag. hon är för underbar den vännen! Nu ska jag dra iväg och titta på godningen när han spelar match :). hoppas på rolig match och vinst såklart. få se om elin hinner att följa med för den ungen sitter och klipper sig ho! :). Aja,, bilder och allt blir när jag kommer hem.. pusssiluss <3

hellup albin..

Nu ligger jag i sängen, lr sitter.. Marcus ligger där och biter på sina fingrar, lite små sur är han att og. Men han är bra söt också.
Idag har man ju varit till sunne och jag är nöjd över dagen! överlycklig. Nej men jag är sjukt taggad på att få min nya dator och sitta vid den stora skärmen jag köpt. Känns som jaag kommer bli mer ägga haha, inte att jag kommer sitta mer än vad jag gör men känns som jag kommer ta tag i korten och allt sånt. Har ju en skit bra fotoskrivare. Känns som jag kommer sitta och skriva ut foton och allt :). Haha, fjantig jag låter men de ska bli gött faktiskt. den är klar på lördag, wiooe! :D.
Men sen har jag varit med marcus och tittat på marcus när han tatuerade sig. De va väl trevligt och de blev bra också, dock blev det inte klart men det hinns :).
Men nu ska jag krypa under täcket bredvid älskling, pussos! :) <3
.
Albin bjuder på bilden!

trippis

tripp t sunne igen :). kikade ryggen och jag ska få börja va med på lite fotbollsträningar.. sen väljde jag dator t både mig och robin :D wiee, skärm och allt har man nu. enda som fattas är headset :D men de fixar jag på nolltid.
Nu ska jag ut i soolen och kanske slänga mig i poolen om de blir riktigt varmt ööt mig. 19 grader redan, igår va de 10 på möran haha :D.. aja, pussilusss..

good morgon :).

gudni, va uppe på fötterna redan vid 9 :O då satt jag v frukostbordet och åt frukost. shiit.
och då ska jag följa mede mamma över till sunne igen för att göra någonting med bilen, sen får vi gå runt lite där eftersom jag har tid vid någon sport snubbe där som ska ge mig ett tränings program :). niice.
så jag får dra upp nu och kika hur de ligger till och när vi ska åka.
vädret är fint än så länge, underbart!
måste bara visa min fina kudde jag har gjort, den sover marcus på :)
-

SNYGGAST!

FUL B-RUD! nej verkligen inte. Nu är jag ny duschad och ska lägga mig i sängaaö. Ska bli skönt slocknar väl direkt antar jag. Nej kanske inte så trött men jag ska vila mina ögon i väntan på min stora kärlek. Och lyssna på lite skön musik. Nu menar jag allvar, GODNATT BLOGGEN OCH ALLA! :) pussilusssie
Hayley har gett mig bra mycket inspiration hon, tex de röda håret! fy de saknar jag också, men nu är jag ljus<3

ego

Nu ska jag faktiskt flyga in i duschen med mina stora vingar och sen slänga mig tillbaka i min stora säng och vänta på min skönhet.. sen när han kommer ska jag puss på han och sen sova som en stock!  härlig kväll :D
Godnatt med er!

MADELENES FINA SITTSTÄLLNING..


We TW and Stewker

Majsohh! sitter här framför tvn och om jag kikar bort ifrån skärmen ser jag: Amanda som ligger i soffan med spindelmannentäcket och har en rolig min och hel äggad i tvn. I fotöljen framför mig sitter albin också hel ägga i tvn men samtidigt leker han med Madelenes nya oranga fotboll. Bredvid mig sitter Madelene i soffan, och har en typ hel konstig ställning. Sedan står rebecka och äter någonting och äter. själv sitter jag nörd i datorn och skriver som en galning :). sen ska de soovas kan jag säger, är lite trött.
.
Men nu ska ja gör nöö annet ja. ville bara visa att jag lever.

Yes yes yes!

Hellu, lite varmare ute nu, dock inte helt perfekt :D Men det har varit ett trevligt sommarlov än så länge dock har jag ingen riktig sommarlovskänsla, det är väl vädret antar jag.. Men men den kommer den kommer.
Tog mig en promenad med lillebror Albin ner till snickeriet där de snickrade för fullt, usch vad tråkigt att jobba. Att ha hand om ungarna på fotbollsskolan skulle jag kunna tänka mig sen när de är min tur men usch för annat :). men min tur kommer og då ja ska behöva jobba -.-..
Har inge att säga typ. Men vi ska i alla fall hitta på något på sommarlovet men vet inte vad det blir, dra t leksand lr nö. Ska upp till höljes på söndag då jag drar med mig lina så ska vi kika på rallycrosss! skit kul. inte direkt jätte intresserad av sjävla rallycrossen men det är bara så sjukt roligt ändå. och miljön där uppe alltså shiit. fullt med bilar och husvagnar som är jämt förstörda och mycket fulla och sjuka folk är det där uppe. sen sitter det ju en och annan nörd och tittar på bilarna och tar tid och hel inne.. tex pappa ;). hahaa..
-
aja, sitter hos Marcus och han spelar som fn här och det är ingen idé att ens försöka lägga in en bild för då ligger jag på golvet intryckt under sängen med intryckt ansikte typ.. för han spelar och att ladda upp bilder stöör jävligt mycket i detta väldiga spel de spelar hela tiden :). så jag ska låta honom få spela i fred haha :D.
-
puss heej!

WIEEHOOO!

Det va visst bara himla mozilla som inte ville att mina inlägg skulle ha bilder.. Men nu har jag mitt älskade google chrome som vill att jag ska ha bilder :D därför funkar det. Mycket bra!
Idag vaknade man 10 eller blev väckt.. Bra, slipper man sova bort hela dagarna och skit. Så jag har hunnit varit över till sunne med mammi och mina systrar. De skulle ha shorts så man följde väl med och kika, fick med mig en t-shirt och ett linne :).
Men nu ska jag dra till snickeriet för att titta på min söta pojkvän när han jobbar haha :D.
Bilder ifrån när vi åt joordgubbar och marcus äter att jordgubbar på sitt vis haha! :D

nu är jag trött.

luggit i sängen till 7 men är ändå jävligt trött. aja, bra det för jag ska fanmä inte vända på dygnet någonting, usch. fast de är väl kanske lika bra när vädret är som det är ;)..
men sitter vid marcus nu och de är väldigt socialt och trevligt här.. men ska faktsikt få med honom t sänga nu..

pusssi.


gååår inte att ladda upp bilder på denna jävla dator längre! jävla skiiiiittt............

sitter v Elin

sitter v åkerberga, ho är bra ho! vi myser i hennes säng med lite snacks och dricka :). tvn går väl men den får da ingen uppmärksamhet i alla fall. men de gör inge..
dåligt med uppdatering på senast, men man har ju kalasat hela natten och sedan luggit i sängen hela dagen. ja, jag och marcus gick ju upp jämt efter kl 19 idag, så man kan ju säga att vi luggit i sängen hela dagen i alla fall.
de va en trevlig kväll med alla goa, roligt att titta på alla glada och fulla :D. själv går man där helt nykter och är lika full ändå ;). nejra, men inga suping!
sen ska jag väl hem till godingen och titt på han!.

kortis

kort uppdatering ifrån mig :). jämt kommit hem ifrån marcus, nu ska de bara göras iordning lite och sedan dra till ransäter :). blir säkert göör trevligt! pusss

Majahiiimajaho

sitter uppe i köket och steker med min söta syster Madelene. Hon sitter och nördar gosupermodel som vanligt, något data spel vettnii.. Men de är lagom trevligt vill jag lova. sen blir det grillspett med färskpotatis och potatisgratäng för de som inte gillar äkta goda potatisar! :D. Själv ska de ätes färskpottisar! mums. Hm, ja de blir nog mööe bra det! :D Tror jag får sitta hemma själv hela dagen imorgon tills kvällen då de dras till frida :). hinner tyvärr inte med t mormor och så som vanligt eftersom vi stannar där så länge,.. så de fick bli mit val. Kan väl fråga Marcus om man får sällskap av han! :).. Men nu ska jag säga hejdå till bloggisen för en sväng! :). pöss!


går inte att ladda upp några nya bilder :S. så därför får de bli de bilder som ajg en gång i tiden laddat upp på bloggen tyvärr :(:..

det här de går ut på.

mitt liv går ut på att få känna sig älskad, ha de bra va hur lycklig som helst och sen ska de trappas ner. jag tappar allt, allt blir motsattserna. jag blir bara sårad och jag blir bara ledsen jag, jag gråter. Jag bara gråter...
så börjar de om så blir de samma saga igen.. ska torka mina tårar och gå upp till min familj, för där minsann finns det livsglöd och glädje jämt!


lilla sovande marcus.

marcus kom hem runt 12 och väckte mig, klagade på att jag fortfarande låg och sov. men nu är jag på benen och vem fan ligger inte och sover ? :) jo marcus, hah.. men jag ska faktiskt kila nu så de  fick bli ett väldigt kort och roligt inlägg, men uppdaterar väl mera sen ska ni se, pussilussi :)..

tidiigt :D

ska åter igen tjata om vädret :O.. men jag ligger nu i sängen klockan har slagit förbi 6 på morgonen. för jag har nyss skickat iväg min älskling till jobbet ;). och jävlar vilket väder vi får oss. regn och åska! inga små smällar som kommit än så länge.. aja, jag kommer somna om direkt jag stänger av datorn igen kan jag bara meddela.
Men hoppas de blir finare sen på dagen, men det blir det väl inte förstås... ajaa, puss på er all sovare! :D


imorgon är det midsommar, alltid trevligt, blir lite tight om jag ska hinna t frida. -.- men de fixar sig för dit ska jag, så är det bara!



kan meddela att efter att jag nu glömde bort att publicera inlägget har de fula vädret lagt sig verkar de som :D.

färgat elin :)

Färgade elin rosa nyss :). nytt och fint rosa hår!




måste de va en mening?

Hellu everyone! hur står det till? JOO, det är bra tack!
Nej, men sitter här vid den lilla svarta datorn, den är ganska cool också! idag är det onsdag och det är mönit. Det är så tråkigt, tror jag tjatar om vädret i varenda inlägg ja. Nej, men vad ska man hitta på idag tro?. Jag har för fasen sommarlov och vet inte vad jag ska göra..
Igår lekte jag med min kära lilla gulliga piga, Lina! vi gjorde lite allt möjligt och vi gick t.o.m ut i skogen och gick stavgång! HAHA som två små gamla tanter. Nej men det ska tydligen va väldigt bra för min rygg att gå ut och gå med stavar i skogen. SÅ lina drog med mig ut och gjorde det. Ska göra det varje dag men de känns inte som de kommer bli gjort, så slöö! men jag ska fan göra de för nu vill jag tillbaka till fotbollen!!.

Men nu ska jag avsluta detta inlägg och jag bbjuder på en sportig bild på mig och lina från igår ;).


Hööllö,

hellu gänget som läser bloggen min :).  vad säger ni, har ni det bra?
Det har jag dock har jag varit lite uttråkad i dag men sånna dagar finns liksom bara där. det är sommarlov, lite härligt, lite overkligt och lite allt möjlig. Börjat skapligt bra och kommer sluta ännu bättre :). Vädret får ta och bli finare! Det känns som det kommer gå över så fort. att det kommer säga poff så sitter vi där i skoa´lan igen :(.. fyy!
Nej inga sura miner! nu är det här och nu blir det öös!...  Har ju ändå lite planer som man ser fram emot. Det ska tältas med Lina och det ska även dras iväg på min och emmas vanliga årliga utflykt på cykel!, sen ska även jag och emma försöka komma iväg till mimmi. Hon är en liten vän vi träffat i sälen och såå (: FINT!

Nu vänner är det jag som är bosseen i huset, mammi och pappii åkt bort och robin lika så, så nu är man äldst och ska piska små barna reäält ;).. Nej då men hoppas ni har de bra där ute så ska jag ta och hitta på någonting här hemma. vill se laget när de spelar men det går inte :( hoppas de vinner i alla fall, var ett tag sen nu :(

puss <3



bjuder på osminkade mig själv! :)


Goda nyheter

Goda nyheter ifrån martinis,. har fått igång min minidator och jag blev förälskad i den direkt, antar att jag kommer uppdatera endel ändå,. Så nu kan jag ladda in bilder och sånt på datorn + att jag har ju cam på den här. så bildlösa inlägg kommer det inte att bli! Göttit,
vaknade runt 12 idag av att min kärlek kom och väckte mig. han sommarjobbar nu hos mamma och pappa så han kom hem på lunch haha =). robin hade nyss tagit sönder en luftslang som hade träffat hans öga så mamma fick åka ner, hoppas de går bra i allafall... 
Ska gå och äta jordgubbar nu! SOMMARLOV, men hoppas verkligen att vädret skärper till sig!..



söt


Aja, va f*n!

Nura, fått en liten söt kommentar ifrån Erika som ville att jag skulle börja blogga igen för hon gillar bloggen min, och nu fick man ett litet meddelande i loggen på facebook att Lennart tycker jag ska tillbaka og. Känner väl mig lite skyldig till att börja kanske, dock är min dator helt konstig nu och de är ju inge roligt, för där har jag alla bilder och sånt. så jag sitter på robins och kommer antagligen göra det rätt mycket nu.. nej men jag ska fixa de och jag ska få en ny också när jag har bestämt mig. Men nu ska jag faktiskt ta och knäppa på tvn och titta på du sköna! :). fint, pussheeej!


RSS 2.0