Pizza kvällen med kussera :)

lite bilder från pizzakvällen med kusinerna :)

forever friends


bajsbra :D

lite smått härlig väder igen :). underbart då. ändå sitter jag just nu inne. slog på tvn och top model var det första som kom fram så då blir man sittnas ;). så sitter och tittar på det nu. men efter det ska jag absolut gå ut igen.
-drar till göteborg någon gång i maj. trevligt, då blir det liseberg såklart :D
åhh, skaa man våga sig på den nya atmosfear :D klart. om man får med sig marcus kommer jag åka den såklart :D men den ser lite läskig ut faktiskt. 110 km/h rakt ner! :D

godnatt :)

i mitten av påsklovet redan?! what.. helgen som va så lång och go men nu har det flytit på bra igen. fast det är inte bra. mera lov. men det är att inte slut redan nö utan är att ett tag kvar i alla fall :).
Men sitter i sänga utan mackan, han lär och dyka upp snart tycker jag. tänker i alla fall lägga mig och lyssna på finfin musik :). någon mer än jag som tycker det är mysigt att ligga i mörkret och lyssna på lugn och skön musik?!
klart det finns fler som tycker ! :D men gonight på er da!

tjoolllihopppss!

heldag i karlstad blev det kan man säga :). '
Marcus och Rickard skulle dra dit och köpa lan grejer ( energidrycker, billys, piroger och dricka såklart) eftersom de + robin ska ha det på skolan.. hoppas de får in lite pengar och att de kommer folk nu då :).
Men, rickard skulle tatuera sig också och då drog jag och Mackan till hans bror Andreas fast det va bara tösa Ida och hennes lille son Theo. Såå söööt är han! Där var vi väl någon timme. & nu har jag just kommit innanför dörren här hemma. Marcus drar ut på nya äventyr direkt han. själv vilar jag mig lite ;).
-
Alltså massagen förut va underbar den! :D ska tillbaka redan på tisdag igen! för va tydligen svullen och grejer på ryggen. eftersom jag beställde tid för jag har haft ont i den. och då ska jag tillbaka och de tackar jag inte nej till :). absolut värt pengarna :)
tre bilder som jag vill ha som tavler t mitt eget hem :D planerer redan da!

Massage

varit till susanne och fått massage nu på förmidagen :D guud vad gött det va! ville bara meddela det ;).. nej men det var faktiskt jätte gött!
- Nu ska jag ta och sätta på mig några andra kläder för känner mig lite sloffsig :)
pooosss

:)

hellu!
nu liggggggger jag i sängen igen :).. gött det!  Marcus vill titta på film men tycker att någon mera ska va med. happs ;)
men idag va det en rolig träning tycker jag :). Johanna va med också, super kul dä! srien drar igång snart. redan 8 maj. ska bli trevligt det faktiskt. fotboll är så himla roligt faktiskt.
Men nu orkar ja inte skriva mera. vi hörs säkert snart :). ble sö slöö ja!

<3


SMILE

jaooha, idag är det tisdag?! a det är det.  träning ikväll, sö seent da. men blir säkert bra, jag och johanna cyklar ner.
Idag tog man en promenad med tvillingarna till centrum och köpte slingfärg. vi blev ganska fina ändå :).
sen har vi mixat ihop massa fin fina smoothies och mumsat i oss. och sedan bara varit. chill dag då.
inge vidare väder heller men det kommer väl.
Nu ska jag väl som vanligt finna någonting att göra i några minuter tills det är dags att slänga på sig fotbollskläderna och cykla iväg :). haa't sö trevligt!
gla da!

revy igen!

1 ledig dag ifrån revyn och nu börjar det igen  :)
nu har vi de "vanliga" föreställningarna kvar. hoppas ni alla har bokat för den är faktiskt värd att se :)
-
men idag har jag bara strosat fram och tillbaka. försökt att få upp marcus några gånger idag och han lyckades komma upp halv 5, grattis! blir inte så mycket skriving här men det är fiint väder ute och då sätter man sig inte ve datorn de första man gör :).
Men ska kila ut i solen igen nu. pusshej

Strålande sol!

PÅSKLOV! härligt härligt!
idag har man varit över till mormora och morfarar och hela tjocka släckten på mammis sida var där som vanlgt. var så trevligt så, åt påskmat, fika & spela en heldel fotboll på deras stora gräsmatta :).
när jag kom hem blev det en sväng till johanna och vi cykla runt lite granna, emilia va också mä förståss.
och nu sitter jag här. och kom på att jag är rätt aktiv, niiix!
Ajaaa, får väl skärpa mig (som vanligt!)
men puss på er så länge!
-
lekt med äpple da.

PÅSKLOV

 


RÖTT!

mera mera lek! :) lyckas lite bättre nu iallafall :D

playful

Hejhopp!. hur är läget?! med mig är det bara bra iallafall, njutit av dagen med lite promenader och glass :). Härligt!
vände ganska fort från de kalla och snön till detta fina vädret ändå :). även fast snön låg kvar bra länge.
Men, nu är det äntligen snart dags för sommar! & det är väl det bästa i livet det alltså. SOMMARLOV! får vara ledig ifrån skolan ett bra tag och bara göra det man känner för. gå ute med knappt några kläder på sig och bli sommarbrun och fin.. drömmer mig bort här då :).
-
Men nu tar vi en sak i taget. sistaa dagen i skolan imorgon sen ser jag fram emot en veckas låångt påsklov. sjukt att man ska va ledig på påsk då,  varför är vi det egentligen?! men skolan är inte över än, utan imorgon dagen är kvar med matteprov som ska göras som nog kommer gå bra :). endast g-prov också så.
engelska idag, mindre bra men skapligt ändå. som sagt inte lagt ner mig så himla mycket på de två sista språk proven, tyvärr.
-
Aja, imorgon är det sista skoldagen sen PÅSKLOV & imorgon drar Revyn igång också! ska bli super nice, krogshow de två första föreställningarna, mölj! :D
Varit lite konstnärlig idag!.
ps. har världens goaste pöjkvän, Marcus <3

SOL!

över sminkad, revvaa..

första försöket!

provade skriva sådär ni vet med ljus på bilder igår :D hade inte sö mycket ti på mig da men så blev 3 kort eller någonting men jag lyckades faktiskt ganska fint på första försöket ;)
det står Hej för er som inte kan se ;)
snyggt vaa ? =)

REVY

hemma ifrån revyn nu :)! håller på ett tag inne på kvällskvisten den du, körde med kläder och smink också som sagt. mycket roligt faktiskt och i över morgon kör vi igång på riktigt :) ska bli super roligt dä ni.
-
imorgon är det prov, mycket man har hunnit öva på det, niiix! men bra på ett sätt. då jag ser vad jag egentligen lärt mig utan att träna så bedrövligt, borde vara så jämt tycker jag faktiskt. aja, blir väl att ta fram böckerna i skolan och läsa på lite :).
-
Men nu ska jag ta och krypa till min goda huvudkudde och snosa ner mig under täcket :D! läckert!

piggelin

Mums! piggelin är så gött, saftigt och gött! och det är glasstider och väder nu. dock är det en aning kallare idag än igår men det är ändå skapligt gött :).
Idag är det genrep med revyn, det innebär att de kommer endel folk som kikar och kritiserar sedan. Nervigt, nej då men gäller väl att man gör det man ska helt enkelt. Kläder och smink ska på.
-
Men man kan inte endast ladda med en piggelin så får ta mig någonting riktigt i magen innan man strosar dit :). ska även prova kläderna en gång till :).
-
Men puss på er sötnosör! höppes ni har de skönt!

:)

kikar som vanligt runt på datorns alla bilder. har så många och förra gången hade jag ännu mer men datorn gick sönder då och bilderna finns kvar någonstans fast inte tagit tag i det. har alla cypern bilder och gamlare bilder.
Men det är bra mycket minne kvar så fler bilder kommer det in på datorn :).
har faktiskt en bra kamera, måste lära mig den ordentligt någon gång, ta tag i det för det är så himla roligt när man väl är igång. Kommer ihåg ibörjan när jag fick den, bombade massor av kort på allt möjligt. nu ligger den mest på rummet. en ändring ska bli faktiskt lärt mig lite nice redan :D
-
Nu bär det av mot folketshus! :)

25 grader

japp, 25 grader ute nu! inte illa. så jag sitter självklart inte inne, utan befinner mig ute på studsmattan och tagit med mig datorn hit :). ser inte allt för mycket eftersom solen lyser så skarpt! men ingen klaging på det, hur gött som helst!
Sitter även med engelskan lite granna, har faktiskt prov på onsdag. första gången det inte är hur mmycket som helst med på provet. gött det med!
men ska ta och steka vidare & senare blir det revyträning kl 7. drar ihop sig och det är faktiskt roligt att man får va med en snuuttis :) förstår de andra att de tyckt att det varit så roligt alla år och allt.

(satte mig för långt ifrån huset och internet dog, sparades dock i utkastet så ;) )



Sitter nu på robins dator och den kryllar av bilder på den vackra kvinnan louise :). så fick bli en sommarbild på henne :)! sötnosa!

huvudet

.. ont i huvudet, lugnat sig en gnutta kanske. jag hatar det, alltid ont i huvudet och migränen är min största kärlek. usch, men hann spela lite på matchen i alla fall. tuffare motstånd denna match men vi fixa den bra änddå tycker jag :) dock stryk med 2-3 men man kan inte alltid vinna.
men jag ska kila nu, ni får ha det sköönt!

daim.

sitter och tittar på finalen i innebandy, det väntas straffar nu. ganska tråkigt att avgöra med straffar, fast det är roligt att se på. sedan var det väldigt jämt såå :).
- Men sitter här och Amanda kom in med en daimstrut i handen så fråga hon "vill du smaka?" så svara man väl självklart ja, så tog glassen och smakade lite. då sprang busungen ut och skrek "VARSÅGOD!" haha. tack så mycket ;).
- väntar nu på tvillingarna biehl att de ska bli klara för lite pary hos felicia :) ska bli trevligt. blir en trevlig kväll/natt skulle jag tro. sen ska jag hem och mysa med min älskling :).
Men hoppas ni får en trevlig helg nu & VILKET VÄDER! 22 grader nu liksom ;) därför ska vi grilla här hemma :)
Sommaren är på god vääg! <3
Ojojj! nu blir det mera straffar, shiit vad jämt!
min fina mamma, inget utan henne! <3

sleep well

Nu säger martina & bloggen godnatt! för nu tänker jag sova precis som elin gör & precis som marcus gör på bilden.
Hoppas min älskade man kommer sen <3

Hellu kvällsugglor!

sitter som vanligt vid sängkanten ( har inget skrivbord i rummet så datorn befinner sig alltid i knät, så sätter jag mig någon stans ). men elin kom till mig förut, och vi hitta inte på någonting speciellt satte oss framför tvn med mamma och pappa och titta på lite tv. Haha, rolig fredagkväll sitter hemma med föräldrarna då. Men det är inge fel! de va lite små trevligt. Nu ligger hon i alla fall bredvid mig här och sover, poff sa det så slocknade hon. Söt hon är då :).
Mina ögon börjar också känna sig trötta men går att ett tag till.
-
För ett tag sedan kom det en massa prat på något "tobaksFRI duo" grejs.. att man skulle få kort om man inte rökte elr hade någonting med tobak att göra. för då skulle man få tex gratis dricka om man skulle äta pizza på altans, 10% billigare på godiset här i munkfors osv. men trodde det var någonting som endast fanns här i munkfors som någon hade fått idé om men tydligen inte..
Finns säkert endel som läser FOKIs blogg, vad vet jag?!. men jag läser inte den längre utan gjorde det jämt förut så kikade in och fick syn på att hon fanns med i någon tidning och som klisermärken för "tobaksFRI duo".
Whhhatt?! verka vara ganska stort, hon bor inte ens i värmland hon har t.o.m flyttat till utlandet nu.
Jag kanske va knäpp men trodde som sagt att det va något som endast fanns här i munkfors :P
-
-
kronglig mening jag fick till på bilden där då :p men ni fattar!

PLOPPOP!

Nytt postmedelande från laget.se, undra vad...
1 min senare. Jag visste väl det, var laguppställningen inför söndagens fotbollsmatch mot lysvik. Lilla Martina ska få var med också så trevligt. Vinst igen då tjejer!
-
Nu lämnar vi det! sitter i min säng med fotbollskläderna än,. fanns inge varmvatten som vanligt när man kom hem. men blivit duktig och börjat tänna i pannan själv. gav det ett försök nu också tills jag insåg att det inte fanns någon ved. Då va det bara att skicka iväg pappa så snart får jag duscha, interesting!
Nops, annars väntar jag på min vackra vän elin åkerbergbusa. får se vad vi hittar på för något trevligt, blir säkert någonting fun.
Vad har ni andra för planer för kvällen då?


(FASTNADE I NÅGONTING ANNAT MEDANS BILDEN LADDADES UPP, NU FINNS DET VARMVATTEN OCH JAG SKA DUSCHA :)... PUSS PÅ ER! )

RSS 2.0