Ingen bra start.

Var fan i mig internett i stöööga också! :)
Ingen bra start nö. Marcus har spytt hela natten och nicklas och han åker strax hem de. :(
Robin & Louise är väl kvar så blir att hyra skider så vi åker i backarna imorgon och på onsdag tills Mamma och de andra kommer. Gud :(.
Bilder på mig & madelen ffrån förra årets tripp hit till Branäs !

NU DRAR VI!

Nu åker vi till branäs! :)  ingen uppdatering på några dagar alltså! :) <3

hej


Camis!

Hittade en gammal mapp med cambilder. Tycker det är lite roligt med gamla bilder faktiskt! :)

nail polish..

Vaknade upp vid kvar över 7 idag och drog iväg och spela innebandymatch mot Edebäck. Dängde dom med 2-0.
Sen kom jag hem och Marcus sov fortfarande så kröp ner där och somnade haha, så vaknade vi halv 3.
Han blev chockad när han såg vad klockan va han kunde inte fatta att jag redan spelat match haha =D
Men nyss kommit hem, varit borta hos moster Vanja, varit där ett tag. Nämligen så att min söta lilla kusin Daniel fyller tonåring, 13 alltså.. Så ätit tårta och sötsaker. Mums!
Blir att packa väskan lite senare för imorgon efter pojkarnas match bär ddet av till Branäs. Kommer nog bli roligt det. Martin (som äger stugan vi ska vara i) gav ansvaret till mig ;). Så nu ska jag visa han va duktig ja är sörrni.
Jag & Alexandra mållade nagellack på varandra. Såndär graffiti  :)

you are everything to me!

Ny duk på hövve. Fick bli en brun ;)
Var ju lite små gullig i de där och jag och Elin kände för att ha de idag.
Nu är det sportlov mina kära vänner! Hur gött är inte det?
- Nyss varit och kikat på a-lagsmatchen som börja bra men slutade dock 5-5 synd men så är det ibland. Har nyss ätit en varm god baguette och som sagt den var mumsig som fn!
Men nu håller jag på att länga in nya avsintt med Andra Avenyn på usb:t.  Jag och Marcus tittar ju på det och vi har kommit en bit. Så kommer han snart så kikar vi på det tills vi dör. Gud vad jag saknar programet då, fler som gör? Allt som hände på slutet liksom ville man ju se fortsättning på och så kom sista avsnitten och man kunde inte fatta att det redan var slut.. Tråkigt men så är det. Går ju att ladda ner det som va i alla fall.
Nu ska jag ta och göra någonting, vad? vi får se. Tjaoo på er.. kanske dola med en sak ;) Ni kanske får se.

hej hej

Lyckes! Hanna upptäckte en fin fail "ser ut som vanligt, sängen i datorn mobilen bredvid." Sen skrev jag även att igår att rfsu skulle komma och prata men det är vväl fel det också för det var ju rsfl. Men de var ganska lika ändå.
Det var kul att lyssna på dom i alla fall. Synd om dom är det i alla fall för vi är sånna törra 8:or. Säger inge, inga frågor eller nö. Var väl mest jag & mari som höll i det ;)
-
Sitter i alla fall med datorn i sängen denna gång, och Marcus ligger och sover bredvid mig. Kommer som sagt alltid hem på fredagar och Marcus ligger och sover. Gullpöjken! Sen blir de innebandy, pojkarnasträning, min träning och Marcus match :) toppen!

Färgus..

Kände att bilderna förut var ganska färglösa!
Lite mer färg nedan då ;)

Helloooo..

Stårr och säljt bröd idag, fy skämms på alla klasskamrater var väl 5 som kom och lämnade in pengar eller bröd. 3 styckna lämnade bröd så blev ingen lång stund för mig och Lina nö. Alltid roligt att stå med Lina, himla pajas det. Besök hennes blogg btw ---> HÄR
Sedan står ju 7B samtidigt som oss de JÄVLARNA. och de vägrar och byta, det är vi grymt tacksamma för. Men dock var det Louise & Isa som stod idag så va ingen större fara ;). Fina töser det.
Nu sitter jag själv iallafall & det ser ut som vanlgit, sängen i datorn mobilen bredvid mig och tvn på :).

HI

Annorlunda dagen idag, & det fanns väl endel roliga människor men inte så många det brukar vara.
Det har varit en bra dag i alla fall, gött med lite annorlunda och slita sig ifrån skrivböckerna ett tag faktiskt. & nu är det bara en 3,5 timmars skoldag kvar sedan är det sportlov! GREAT.
Vi fortsätter med "ungdomsliv" som dagarna kallas nu torsdag & fredag imorgon då (eftersom det är fredag imorgon ditt pucko haha) ..
Idag gjorde vi smoothies och "minutenlekar" som det där TVpogramet ni vet?! Det var i alla fall ganska roligt. & en ungdomsfilm såklart.. Imorgon kommer Rfsu och pratar om homosexualitet det blir nog bra.
-
Jag & Lina ska stå och sälja bröd för klassresan vid halv 5 så då ska vi köpa godis också ;) MUMS!

Godnatt då bloggen!

Känner att jag kör intervallträning med bloggen. Några korta inlägg på några få minuter. Men ibland blir det så. Marcus strosar innanför dörren vilken sek som helst så ska vi titta på filmus eller vi tittar på andra avenyn faktiskt :). ladda ner det ja för det va bra när det gick tyckte jag. & missa endel avsnitt och så. Så det är nice. Han har även köpt en såndär "vinigumsrulle" till mig. Haha, sötnos ;). Men nu säger martina godnatt till er och bloggen så seees vi väl imorgon och då komme de fina bilder från dagen tänker ja. Hoppas på många fina annorlunda människor :).

fick fråga om vad för halsband jag...

... använde på cambilderna nedan :). Martina är självklart snäll och visar.
Hjärtat är en julklapp ifrån Marcus som dock gick sönder efter någon vecka. Tog väl inte av mig det på natten så bökade jag runt så kedjan gick av men fixat en ny. Det andra är ju Johannas ifrån början, men snodde det för kände att jag ville att hon skulle hänga runt halsen på mig :).

a different day!

imorgon är det annorlundadagen iskolan som innebär att man får byta stil och våga vara annorlunda helt enkelt :). Självklart ska man göra det! Får se om man slänger in någon bild efter morgondagen hur man såg ut. Har en liten idé.


Hamburgare.

Nyss ätit "hemmahamburgare" hihi! Så kallar jag dom eftersom det inte är allt för ofta man står och steker hamburgare i stekpannan här hemma. Man köper ju det på donken eller typ ishallar och sånt you know?! :).
Men den var speciel idag, mamma köpte friscobröd idag.
Haha, som Maria Montazami säger "Glöm inte det goda friscobröded" hihi, så hon var tvungen köpa det.
Hon är väl i alla fall bara för SKÖN! Störde mig på alla de där hollywoodfruarna när de började men nu älskar jag i alla fall Maria, som sagt hon är bara för sköön!.

Plans for next week?

Ja, nästä vecka har nämlingen nr 9 & det betyder sportlov. UNDERBART ELLER?!
Vad har ni för planer? - Själv ska jag till Branäs med väldigt bra sällskap. Får skjuts upp av pappa sedan lämnar han oss där ensamma. Spännande! ska få ordna mat i 4 dagar och allt sånt själv då. Har förresten inte nämt vilket fint sällskap jag ska ha med mig. Men det är inga mindre än Marcus, Nicklas, Robin och Louise. & om inte Marcus skulle med skulle ju Lina med, men det blir en annan gång Lina jag LOVAR!.  Det ser jag fram imot iallafall, & det gör jag absolut bara för att vi har matteprov imorgon som man inte vill ha. Så vill bara att veckan ska ta slut så det blir lov.
Men nu måste jag faktiskt vara duktig och jämt sätta mig med matten och kika igenom så jag kan det jag ska. Sen ska engelskaglosor tränas in också :).. pusshej!

Skidbrillsen på ;)


TURKIET film

Kanske inte så rolig för allihopa & kanske mest för käraste Emilia & Johanna! :)

I´m your sun

Tittade på turkiet bilder här om dagen, guuuud vad jag vill tillbaka! Skapade även en liten film med lite bilder i för att göra någonting medans tiden bara gåår och går. SOOOOL & VÄRME liksom! Men till hösten blir det förmodligen att dra dit igen, wiehoooe. Ska ju nämligen iväg på klassresa med käraste klass 8B och det lutar mot Turkiet faktiskt. Så ska bara bokas sen drar vi väl antagligen i oktober-september någon gång. Mys, men ska inte säga för mycket för det fattas lite pengar så vi får ligga i nu. Men vi fixar det nog!
Vi borde få vara så bruna hela tiden ju, så himla fiiint!

Alone while waiting for my love

Rrubikis förklarar ju att jag nu sitter här och väntar på Marcusen... Annars är jag helt nattklar och öga hänger på mig känns det som. Trött da, som vanligt.
Idag har ja att lekt ilite med Lina fina ja. Tycke hon är mycke bra tös. Sen vid halv 8 drog vi på dans såklart, as nice. Och välkommen Elin till dansen, du passer att bra in i vårat gäng där tycker jag.
Då                                                                          Nu

Natt blogga!

Precis varför bloggar jag 00.30 för?! kan man fråga sig..
Men jag sitter här alldeles ensam eller jag ligger. Helt ensam faktiskt, då undrar ni nog varför ja gör det ;). Men det är för Marcus lillen är på innebandy kalaset. Men han kommer komma någon gång. Så vet inte, sitter väl här för att vänta på honom eller bara för att jag orkar inte gå och lägga mig.
Va en tur till tvillingarna, vi titta på melodifestivalen och gaygalan, mysigt så. Sedan kunde jag väl inte låta bli att ta en kik till hagalund (där de festar ;) ) för jag är beroende av Marcus. Så när jag GICK hem ifrån E & J i kallen tog jag en omväg och titta in då. Elin var där & hon är bara bäst vill jag tala om! Marcus är så gulli när han är små full också :)!
.
Det är så läskigt här själv lite. Det låter precis som att Marcus går utanför fönstet påväg in så jag inbillar mig att han gör det men det är bara någon som går dörren öppnas liksom aldrig :S. .AJA!
Nu får ja faktiskt försöka sova tycker jag, så hörs vi bloggläsare!




a friend was here.. His name is Amandeus!

Yes, mammadeus var hit en svängus och det va trevligt att han ville hälsa på. Gjort inte allt för mycket va?! men det var väl roligt ändå.
-
Men nu sitter man ensam igen. Men har väl ändå varit en liten annorlunda fredan än vad det brukar. Lekte med Emilia & Johanna på pizzerian och det var mysigt. Andra flickor där också som skulle hem till varandra och leka skiten ur sig verkade som. kolasås och maränger hade de köpt haha. & glass förståss.. & sen kom som sagt Amadeus hit.
Snart kommer Marcus efter att han kört en PSW med hans kompis (för er som inte vet vad det är så är det cs såklart, men söker folk och spelar mot dom eller nö). Ja & då blir det film och godiiis!<3


Amadeus är bra på att rita han :)!


Pizzaaaa

pizza sen/snart med brudarna på bilden  :)!

a friend of mine

tillhör det här saknar jag i den lilla listan..
.
& det är ingen mindre än min vän, en mycket speciell vän som man alltid hade så roligt med förr. Allt vi gjorde då va helt oslagbart roligt! Alla våra roliga cykelturer och campade, åt potatissallad och köttbullar ;). Dansade med innebandyklubbor när vi satt och titta på let's dance, åt massor av godis jämt och våra naturchips vi alltid köpte. Pucko var livsviktigt också! Ja gud finns så mycket vi gjorde som är oförglömligt :).
Men vi umgås inte lika mycket nu för tiden och det är det jag saknar. Vi borde göra det eftersom vi har så roligt tillsammans Emma Engström.
Bilder ifrån när ja tog ur emmas "dreads" :)

Blev fint iallafall :)!


Det här saknar jag...

Fortsätter lite på lista när jag ändå kom på någonting jag saknar. Och det är tiden man va liten faktiskt, när det bara va ja och robin va det så mysigt. Fast självklart har jag inge emot att jag fick 4 syskon till :).
Men det va så mysigt på den tiden med syskonen och familjen. Nu är man bara ovänneer tycker ja..

SYSKONKÄRLEK!

Efter all ränsande i köket har massa fotoalbum kommit fram och vill bara säga att det är väldigt roligt att titta på gamla bilder! Och robin var någ lite måkär i mig massa kort han kramar och pussar mig :).
ska visa er några stycken.

kök

PÅ MÅNDAG RIVS DET NER! japp vårt kära gamla fula kök rivs ner på måndag och sedan är det väl bara att påbörja på det nya köket som ska bli. Lite gött! köket är nog det hemskaste i vårt hus just nu ;).
.
Lite mamma insperation :). hon vill ha vitt med lite vitrinskåp och lite svart ocksåå

RSS 2.0