godnatt

läxan sitter och jag går och sover. godnattt

läxor läxor läxor.. bye bye

Hjälpt till att investera inne på ica idag efter skolan. Gud vad snäll man får bli, sen var jag på klassmötet inför skolredsan, taggad! Men därför har det inte funnits mycket tid över till läxor. Så det får tyvärr bli nu klockan 9 på kvällen. Men det går nog sö bra :). tjooss


Foooooooooootboooooooooooooll

Hemma ifrån dagens fotbollsträning. Fotboll är bara för roligt enligt mig. Men ja, snart är det tyvärr slut. tydligen endast 5 träningar kvar ch 3 matcher. Åh, men innebandyn är ju då och det är såklart också roligt. Men skulle inte tacka nej till att träna fotboll på vintern heller :D.
aja, det betyder att jag sitter här och luktar lite smått illa eftersom man blir lite små svettig sådär. Därför ska jag självklart hoppa in med detsamma sen träna lite mera på läxooor. Sen blir det sängen (: HÄRLIGT!

Pussööö


Soon träning

Japp, ca en timme kvar till träning och de betyder att snart kommre Martina börja byta om sakta men säkert :). Skräll, nej men jag är väldigt tidig med de. Vill vara i tid, sen gör det inge om man är lite väl tidig för älsklingen tränar ändå före så då kan man titta på han lite ;). dud i vala vad gullit...
Nej men jag och albin sprang ut till glassbilen förut och köpte med oss massa gottig glass så tog mig att en :).
Men ska kila nu pussiluss!




Project Runway

Gick upp ganska tidigt idag. Ovanligt men det är absolut mycket skönare eftersom man piggnar i och blabla. Men det jobbiga är just att ta klivet upp ur sängen. Men skolan var bra, drog i väg till tandläkaren vid kvart i 9 så Svenska lektionen blev väldigt kort för min del. Men sen rullade det på och nu sitter jag här vid datorn. Har faktiskt sovit en liten sväng, därför så missade jag top model men jag har ändå redan sett det som va idag.. Men nu är det Project runway och det går också hem. Det brukar jag sitta och titta på, lite små roligt fasktiakt. Men ska springa och slänga i mig någontong så jag inte blir tvungen att äta några minuter innnan träningen sen för det går inte bra..
För sen är det fotboll igen.. och då behöver man ingen klubba och skit nej =D hah!  puss hej

Snart blir det solskeen igen!

Skolan rullar på.. började vecka 2 nu och ja, lite segt och jobbigt att gå upp på morgonen men det känns ändå bra. Men jag har helt tappat sugen för Matte. Det är verkligen det värsta i skolan verkligen super duper tråkigt..
Men tyvärr måste man väl jobba matte också. Aja, om lite mer än 3 veckor sitter vi i alla fall på flyget påväg över till Turkiet. Där  vi stannar i en vecka och njuter av värmen och har roligt som attan!..
Möte på onsdag och då kommer det verkligen kännas som att det är snart. Känns som man kommer fatta det lite mera.
Men nu ska jag hoppa in i duschen. För här sitter jag små svettig för att jag har varit på INNEBANDYträning. Yes ni läste rätt jag tog mig iväg på innebanyn. Hade ingen tränare så vi spelade hela träningen. Men det var jätteroligt tycker jag. Gick kanske inte super duper bra men det får va okej för att va första innebandyträningen för i år i alla fall. Men det blev ganska svettigt och lite små jobbigt såklart. Men som sagt det är nog bäst att hoppa in i duschen.
Sen blir det till att dippa morötter och titta på film :). om Marcus kommer någorlunda i tid. Men han ska va på körskola nu i 2 veckor så det lär han vara, Eftersom han cyklar ner till bussen som går kvart över 7 ;). Uh, att han orkar den lille latmasken :). älskern ändå haha.. Men tjingtjoong! <3



1 timme och lite till

ja, jag drar på match sen. Samling om lite mer än en timme.
Igår lekte jag med Elin. Vi följde med till kil och titta på fotbollsmatch. Jämn match men kil vann tillslut med 2-3 :/.
Sen kom vi hem och köpte godis och prata lite och tittade på film, mysigt sö. Så kom Marcus och Jonas med en ny film men då hade Elin somnat som fn, och låg och sov som en stock. Så jonas skjutsade hem henne. Sen titta vi på filmen, lr jag somna :). Men det var dagen igår det.
Se vad jag gör tills det är dags att gå upp mot klingevi. Jag sätter mig kanske framför tvn ;)


Går och sover igen

Hejsan allihopa.. bra med er?
Ja det är frågan det vet man aldrig men jag får hoppas på det. Själv har jag sovit en bra sväng. Vaknade inte upp i tid heller. Så det blev helt enkelt ingen träning för mig. Gud vad dum man får bli.. Hade till och med ställt alarm fall jag skulle somna. Men nej, jag var väl helt enkelt väldigt väldigt trött och sov djupt. Men sånt händer som min tränare skrev ;). Kommer få vara med på matchen till helgen i alla fall och det va ju tur för mig.

Imorgon är det fredag och det ska bli skönt med helg faktiskt. Och imorgon har vi bild för första gången i år. Och jag ser fram emot bilden nu. Petter är vår nya lärare och han har fixat att vi inte bara ska sitta och rita. Utan vi kommer få göra videos och photoshop och såntdär och det låte jätteroligt :).

Men sitter här och är fortfarande väldigt trött, lite huvudvärk också så jag ska gå och lägga mig ganska snart. kanske duscha av mig lite först. Vaknade ju upp inte jättefräsch. Luggit i kläderna och blivit svettigt. Nej, en dusch blir det och det blir väl nu.



Sen kryper jag till sängs så kommer Marcus när han kommer.

puss









I will always love you sister!

Hejsan hoppsan! regnit väder idag, inte bra inte bra. Men det är mysigt också. Ska springa upp och slänga i mig lite flingor sen ska jag träna på lite läxusar. Sen blir det träning vid halv 8. Madelene och Rebecka drog nyss iväg till västkusten. Det kanske är bättre väder där, det vet man aldrig :). Men ttrevligt för dom, då blir det lite tystare i huset.
Slö skoldag idag. Gjorde fruktsallad i hemkundskapen, och den som la upp finast vann pris. Avslappning sen var vi vid Eva så hon prata lite med oss, kraftdjur och sånt :). mycket intressant och roligt är det tycker jag. Mätte även ut auran på varandra med några pinnar eller något. väldigt läskigt det där men min va i alla fall 7 m lång. Vet inte riktigt hur man ska förklara vad det är men. Man märker av mig lr vad man ska säga. En med liten aura känner man inte av, man känner någonting i alla fall. Skit samma. Det var roligt i alla fall. Sen gick vi tipspromenad och fick priser, vann dock inge mer än tröstpris ;).
Jag blir så dyng trött när jag kommer hem ifrån skolan. Usch det är jobbigt. Men ska som sagt stoppa i mig något sen läxa och slöa lite innan träningen.. pussö
älskade syster!

Metina the pink girl!

Sitter vid datorn i den vanliga ordningen typ. Nej men som sagt så tillbringar jag lite för mycket tid vid denna skit. Och absolut när Marcus är och tränar eller icke närvarande :).
Men jag tänkte bara uppdatera en sista gång för idag :). för det börjar lida mot kvällen och jag ska ta mig en skön dusch innan sängen tar över mig.. Men kram på er !



Rymden!



Badabadabadabada!

Bada och bada och bada!  Nu ska jag tala om för er alla att det är nog ganska så slut på badning nu.. Om man inte åker iväg ifrån sverige såklart. Men det är mysigt med mörker och vinter tycker jag absolut. Dock kan snö vara väldigt jobbigt ibland :D..
Men skolan rullar på inte så jobbigt än, har inte direkt kommit igång och jobba riktigt ordentligt i något ämne än.. Fick i alla fall börja med något alla verka tycka va väldigt roligt på hemkunskapen och det är positivt. Vi fick en viss summa pengar som vi skulle få inreda en etta lägenhet :). Så vi fick rita upp lägenheten på papper och sedan plassera in det man tycker att man behöver. Så ska vi få titta i ikea kataloger och andra och välja soffor och sånt och hålla oss till den summan pengar vi fick :). De va faktiskt riktigt roligt även fast det inte låter jätteroligt.
Har även fått 3 läxor redan första veckan. Det va ju tråkigt, men har en hel vecka på mig till allihop i alla fall.

Ingen innebandy idag heller.. Men jag satt uppe vid marcus och hjälpte till med hans nya "sterio" till bilden ( varför jag gjorde " " är för att det är typ en dvd man kan titta på film och sånt) sen rann bara tiden iväg och Elin skrev att hon tänkte börja på måndag så tänkte att jag kunde va lite lat idag och börja på måndag också. :). är inge lat egentligen men nu blev det så och det blir nog bra'! Hoppas man inte tappar sugen för innebandy för det är faktiskt väldigt roligt. Men jag önskar att vårat gamla lag kunde finnas kvar men tyvärr :(. Men det går nog bra ska vi se.










Bjuder på lite badbilder :D t.o.m mamma har badat :D

home from schoool!

Yes, andra skoldagen avklarad. Känns ändå som det kommer gå ganska fort tills det är slut igen. Hoppas det i alla fall, för om sommarlovet gick fort kan gött skolan gå ännu fortare. Madelene har börjat 6 och ska välja språk och grejer, shit vad stor hon blir :). Självklart väljer hon franska eftersom franskexperten Martina sitter här ;). gud, himla fin förebild ja.
Känns som alla 95 or verkar få det jättekul. Längtar nästan på att jag också ska få börja ny skola med nya ansikten. Men bara på ett vis. För jag skulle väl helst inte gå i någon skola alls. och sen när jag väl börjar åka buss fram och tillbaka kommer jag längta tillbaka till forsnäs. Nej, men jag ska njuta av det sista året även fast det är mycket att göra och tråkigt.
Åker ju till turkiet som ni redan vet. Inte länge kvar nu, det kommer nog bli underbart kul kan jag tänka mig. Och jag ska fråga min fader om han vill följa med över till turket :),. skulle också va roligt faktiskt. Mamma stannade ju hemme eftersom hon ska springa. Hon gör halv klassikern i år och måste springa annars klarar hon det inte, så hon springer hällre än åker till turket, vilken dåre ;).. Nej men skulle va roligt om lille pappsen ville bli med. GOOA bulligulli är ju med så de kan gött göra varandra lite sällskap!

Sen blir det träning så jag måste bli bra. kommer alltid hem med huvudvärk... Det är nog nö med skolan ;)..
Nej men jag ska faktiskt lägga mig en sväng, sova midda ra lilla bäbby!


Här ligger lille söt korven och sover :). dud i vala vad söt. Han är bra för mig och han är bäst, och bara min..  jag älskar honom mest av allt i världen!!

Hellyyy

Skrattar lika mycket varje gång! <---- egentligen är det inte jätteroligt, men de började  väl med att jag satt och var jätte övertrött och kika runt lite på datorn. Och kika på denna video så jag höll på att dö haha! :). och nu dör jag varje gång jag ser den även fast det inte är jätteroligt :)
Men jag har i alla fall frågat henne om det var okej att jag länka den hah! det blir ju liksom bara + för henne ;). antagligen!

bajs

Hejhejhej! jo nu sitter jag här igen. Om jag inte minns helt fel så är det innebandyträning idag. Men jag skippar den tyvärr. Huvudvärk, gud vad de ska klagas. Som Frida sa, jag skriver det jämt, ont i huvudet eller i magen. Men jag har ju tyvärr migrän och väldigt lätt att få ont i huvudet. Om jag ätit dåligt, lr så. Men jag ska tala om för er att ibland äter jag för mycket så jag får ont i huvudet istället ;). Aja, det har i alla fall olika anledningar lr ingen alls. Ont i det förbannade huvudet har jag i alla fall ändå.
Men jag ska duscha så jag är lite fräsch till fotograferinga i morgon sen ska jag fasen lägga mig ja. För ä lite trött och som sagt lite små hängi.

Men bjuder på en glad bild för det :)..

the first daay


Då var första skoldagen avklarad. Måste få säga att den började väldigt väldigt bra! Eva Bäva var min nya mentor och jag kan bara inte få någon bättre mentor ska jag tala om :). Underbart! sen är det ju så att hon har ju typ tagit över allt Ulrika gjorde förut så hon är ju typ "klass fröken" tillsammans med Emil och det kan inte heller bli bättre..
Annars var det väl bara mest information som vanligt, regler, schemat och sånt. Hade väl mattelektion men fick väl bara nya böcker, mappar och pratade lite matte. Sen hade vi Syslöjd som vi kommer ha Annica i nu eftersom Ulrika slutat. Men hon verka skit bra. Började på tema "design" så vi ska få designa egna kläder typ :). trevligt.
Tror jag missade tandläkaren idag haha.
aja, ska faktiskt lägga mig ett tag blev sliten efter första skoldagen ;). imorgon är det skolfoto! usssssch!


VA I HELA FRIDENSNAMN?

kika runt på youtube lite, och vad ser man inte för fruktansvärt? Nej fy det var verkligen inge trevligt att upptäcka det.
"vill du vara otrogen?" men vafan. Nej ble bara lite upprörd över den här för de va de fulaste jag seett!

Ja men ni som är sugna på att vara det kan väl klicka sig in.. å herregud!


Fotbollsmatch, 9 mot 11

Ja, ingen hade väl direkt förväntat sig att vi skulle vinna.. Men vi hoppades väl såklart ändå. Förlorade hemma matchen med 13-3 tydligen. Men det slutate bara sämre och sämre, skadade folk så i andra halvlek fick vi spela 9 mot 11 styckna, inte rättvist direkt men vi kämpa på bra ändå.. 9-0 slutade matchen till dom i alla fall. Måste ju ha varit en förbättring iallafall va?..
Aja, nu håller jag på och laddar ner en film, fast five! den vet vi redan att den är bra eftersom vi titta på den på bio :)..
men medas den laddas ner så ska jag göra iordning lite inför skolan imorgon. shiit! skolan igen redan. Men har inge större emot det faktiskt. Kommer väl va som roligast nu de första dagarna, sen åker vi ju på klassresan om 1 månad exakt idag :).. de kommer nog bli rätt skit roligt kan jag tänka mig. Jaja, ni får ha det så bra!

och jag önskar förresten alla som börjar ny skola imorgon lycka till och hoppas att alla kommer trivas och få nya fina vänner :).. men glöm bar inte bort mig för fasen. då kan ni dra er i backen ;)..

PUSS HEJ!




drickan mackan köpte för ett bra tag sedan som jag skrev om ;). här är bilderna! mums! ble törstig

Kolsnäs

Drog ju iväg till sunne igår :).. Och det var mycket trevligt. Titta på Eric Saade och sen dansade vi att lite og ;) uuh, de syndes ju så väl att vi går i boundless och kan dansa på rikrigt ;).
Nej men Eric är verkligen ingen favorit så jag skulle väl aldrig direkt planera att åka och lyssna på honom någon gång. Men nu va han väl i sunne och brudarna frågade mig så jag följde självklart med. Kunde ju inte direkt sjunga med i så många låtar, bara de gammla vanliga manboy, popular osv. Men han är fruktansvärt snygg måste jag få säga. Eller han är faktiskt inte så dyng snygg heller men hans klädstil och allt är ju så himla snyggt! och rätt dålig på att dansa ? :O ööh nej, underbart vackert att titta på, hans dansare är inte heller allt för dåliga, oh! synd att han inte låter mig va med och dansa ;)..
Nej men det var trevligt, sista kvällen på sommarlovet som man verkligen kunde göra någonting blev ju lyckad i alla fall. Små syskonen var också super duper nöjda och glada över att få se på honom :)..




kläderna jag hade på mig :).. de nya linnet och nya "jeansen" :)

heej...

drar på fotboll snart :).. love it

Liggande Martina

Yes ligger ner i sängen som en rutten banan:). Usch! Nej men jag har nyss kommit hem ifrån sunne. Emilia och Johanna fick med mig över, så vi åkte med modern eftersom hon gav småsyskonen en liten överraskning (titta på Eric Saade) hih så hon skulle ändå över:) så hämta sivan oss, gulligt. Men nu ska jag sova vidare så kommer väl min goding och kryper ner snart:) Puss

klingevi!

sitter på klingevi nu :). sen ska jag över till sunne på Eric Saade.. Inge större fan direkt men det blir väl trevligt att hitta på någonting. måste ju passa på när lovet snart är sluut.

ville bara tipsa om en underbar blogg som jag tycker :D det är Sannas, den är mysig och rolig att läsa! :)
så gå in på hennes --> Sanna Sofia Svensson

Dålig uppdatering, dåligt väder

tjooho, dålig uppdatering, yees check! Men ibland orkar man inte riktigt med datorn bara :)..
Men ibland sådär är man värsta bloggsugen och uppdaterar för mycket nästan, man hinner inte riktigt med själv. Och ibland blir det chill som de varit nu.
Drog i väg med min saknade Lina till saknade Karlstad idag! Nej då men kände att de var dags att åka iväg och köp sä nö. Och samtidigt tänkte jag på lilla Lina som bara försvann på något vis i slutet nu av sommaren. Yes box så vi tog att ur tummen ur rôva och drog i väg till karlstad tillsammans. Vi båda fick väl med oss lite fint såklart :)..
Visar kanske någon dag.. känns ju som alla bloggar som har jättemycke läsare bara visar sinna förbannade kläder haha nej då men många ;).. Måste jag va som alla andra bar för det lr ? Nej varför ska du visa kläder då martina ? aja! kanske.. kan väl bara meddela i alla fall att MARTINA TÖRNKVIST köpte sig ett par JEANS. fast ja, det är inte riktigt jeans men nästan!. härligt!

Spelade match sen när man kom hem.. vi va väl skapligt bra tycker jag, förlorade bortamatchen med 5-0 så därför trodde väl många på stor förlust men de vann faktiskt endast med 3-1 och det var inte så dåligt :)..
Fick inte spela allt för mycket men jag var ju inte med på träningen sist, och flickorna spelade ju så bra där ute.. Fick väl hoppa in på backen som inte direkt är mitt ställe, men jag gjorde vad jag kunde och glad att jag i alla fall deltog i matchen :)..

A men nu slår klockan 11 och då skulle min älskling komma hit. CHIPS OCH COLA OCH MYS!

pusssssssssssss!




lotteri på klingevi

Yes, jag och Emma håller i det väldiga lotteriet på klingevi :). pappa har ju största ansvar för den där cupen som är nu så man får väl lov att ställa upp och hjälpa till.. Stått nu i två dagar och ska väl stå några dagar till. Hoppas jag får ledigt imorgon i  alla fall för då ska jag och Lina en sväng till Karlstad, trevligt :).
Men nu är det så här att jag åter igen har huvudvärk och även ont i magen, Marcus har också ont i magen :O.. ojjsan.
Hoppas inte att de är någon kräksjuka utan någonting annat. Så jag står över träningen och lägger mig och tittar på film. kommer garanterat somna.. Det blir i alla fall the last song ännu en gång till, den är så bra!


JAG ÄLSKAR DIG!

Huvudet på sned!

Tjollahopp ännu en jobbig arbetsdag.. och nu är det slut på det för min del (: . Har i alla fall tjänat lite över tusen kronor på dessa två dagarna och det är ändå inte så illa. Nu ska jag ta en liten tablettus för mitt huvud väker lite och det är inte så gott. Sen ska jag vila en liten bit så drar jag på träning vid 5. Den blev flyttad pågrund av -alags match så ska stanna och titta på den också såklart :).
Men yees, ska ta och ta denna tablett jäv*l :)


RSS 2.0