Tjullihuue!

Maackan skrev att han va på gång så blir kortis :). vill ju vara social mot honom när han kommer.
Men vi drog hem ifrån sälen idag, stannade inte ens i branäs utan far hem.. Men det har varit roligt och bilder kommer imorgon tänker jag :). nu kommer han, puss på er <3

helluu bloggön

ligger i sänga och flööter.. varit ute i backen idag med, som vanligt de här dagarna vi varit här ;)..
men nu står emma och packar för imorgon drar vi faktiskt.. Men kanske blir en natt i vackra branäs också.
Mycket fin dag idag och det syns. fått lite färg och emma har blivit röd ;). stackars henne..
Fint vi har haft det i backarna, idag gav vi oss till hundfjället och självaste väggen!
Japp, vi tog oss ner för de värsta sen kom det en lite äldre pojk och drog sig och bar gled ner för hela backen., så han förstörde för oss. då fan i mig gick vi upp tillbaka annars skulle vi slö ihjäl oss. ;)..
Aja, imorgon bär det en bit hem men inte ända hem. men på fredag blir det match mot pöjkera och då ska jag hoppa på älsklingen min och puss på han. För ligger här och saknar den godingen ja.. fler dagar utan han är jag inte alls van.
AJAA, hoppas ni har det bra! :).

från förra sälen resan1

Hitta massa roliga bilder på Emmas dator!


Hitta massa roliga bilder på Emmas dator!


Sälus!

sitter i sängen i sälen.. bor nämligen i översta sängen så har jag Emma under mig ;).
Idag har vi varit i backen sedan vi vaknade, hyrt oss finfina slalom skidor och glidit som proffs i backarna.. Blivit röda i ansiktena, vet inte om det är färg eller att de varit kallt för de går aldrig bort i alla fall.
Nyss varit och lämnat in filmer vi hyrde igår och hyrde en ny.
Imorgon hoppas vi på mera sol eftersom de va lite snålt med sol idag även fast den va framma lite då och då..
lite hyss vi kommer göra innan vi kommer hem då ;). redan smygit på grannarna haha! :D



Snor en bild från emmas dator, vackerheta! :D

sött toapapper?!

Kärleken övervinner allt!

difficult people

finaste överraskningen kom nyss. chockad med glädje. är värd de fan!
-
tjoho my friends. hållt hus på munkerud hela kvällen. har nämligen haft disco för de mindre barnen i gympahallen där. jätte många som tyckte det var jätteroligt så det va ju väldans roligt. pengarna går självklart till klassresan vi ska åka iväg på. blir nämligen turkieet! (Y)
men nu sitter jag hemma och just, får inte glömma berätta att vår sista seriematch för iår med innebanyn vann vi! Mot hagfors och allt, dängde dom med 4-3 så himla skönt, bra töser!
Men sitter ju här och när vi kom hem va hela huset släckt, fundera på om någon hade dött så kom vi in och tände och albin skrek SLÄÄCK! earth hour såklart! så va bara att släcka igen.. Det är slut nu så har väl tänt jämt någon lampa..
Marcus kommer förmodligen snart, han sitter och spelar kort med gammelgöbber han..
Men, jag drar faktiskt tidigt till morgonen. drar nämligen till sälen, ska bli roligt att dra iväg med emmsan igen, eftesom vi fick fina vinter minnen från förra året.. Sen ska vi ta ett riktigt farväl till vintern när vi åker där ifrån så hoppas vi att vi kommer hem till lite bortsmält snö och sool.
Har inte hunnit packat någonting med får ta och göra det nu eftersom jag förmodligen inte kommer orka gå upp imorgon och göra det.. sjukt mycket läxor också :(! får göra lite nu där med faktiskt..
sås, jag kan inte sitta här längre, får ta och göra det jag sagt. Men puss på er!



vacker


everything is so wonderful sometimes..

Stek!
idag är det fredag, känns som det varit en väldigt lång dag eftersom det känns som jag inte varit i munkerud idag.
Men barnen hade bad idag, & alla är så duktiga så. Lina fina åkte iväg till sjukstugan för hon har ont i örat, hoppas det blir bättre!
Annars har jag och marcusen tittat på u-laget när de spelade i kväll, vinst. Grattis!
-
Men nu ska jag tvätta ansiktet och krypa ner, tidigt på en fredag?! Nehejdå!, match imorgon mot the bitches from hagfors och då ska man lägga sig i tid.. Nej då, men man får inte va vänner med motståndarna icke och vila ut sig måste man. Sista matchen som jag redan skrivit i något inlägg och då ska vi se till att vinna!.
-
Vi hörs med uppdatering imorgon då för nu ska ja göra de så jag är färdig tills snosen kommmer.
Puss på er<3
Emma&Jag<3

FINN FELET!

tänkte köra en liten kulig sak här ;).
finn felet?!

Våffeldagen!

den kommer i början ifrån vårfrudagen för om man säger de fortare lät det våffeldagen men inte rikigt va  ;)... hihi. Men är det någon som hunnit käka våfflor än?. inte jag i alla fall, vet inte om vi får några överhuvudtaget. Men jordgubbssylt ska det vara isåfall, eller vad säger ni. Vilken sylt är godast?
Men allt bra här, efter igår känns allt supör! Idag har man tränat grubbsen och sig själv så sitter här nyduschad och fräschig.. Ska strax ta och klä på mig nö goa kläder.. Ikväll blir det förmodligen att titta på u-lags match vid halv 8. Innan det kansek jag får träffa Marcus bror eller halvbror, Robin. Som han inte träffar allt för ofta, trevligt.. Vet ni?!
Jag är tremänning med honom haha! De berätta pappa för mig. Robins mamma är kusin med pappa och då blir vi tremäninger, trevligt! :D.. hah, inte släkt med mackan iallafall! :)

Crying is always okay..


in love with a friend

her name is elin!
även fast hon pekar finger åt mig på bilden faktiskt!

Forget it. fight!

Sista dagen på praon imorgon då, tråkigt! Men då är det i alla fall helg :)
Kommer att spela sista matchen för året till lördagen också. Blandade känslor, tragiskt för att de faktiskt är slut när de är så roligt. Dock skönt för täcken på att sommaren kommer då de ska spelas fotboll i stället! wihooe! kan ju lova er att jag inte kommer få spela något lag 2 lag vill försök och fånga mig här men a-laget ska man allt ta sig en plats i så de så :)! Ser fram emot det verkligen. Aja,, det va väl de, men hoppas på en vinst då sista matchen. Mot hagfors också, så det skulle ju bara bli extra sköönt!.
- Men suttit vid Mackan hela dagen idag! (efter skolan alltså) det är MIN mys pöjk det, han kommer förmodligen snart också ;)..
Men ska ta och hoppa in i duschen tror jag för ja fryser så in i h*lv*t* ;)..
-
Känner att min blogg blir roligare och roligare.. ( NAT) ska väl skärpa till mig. Men orkar inte sitta här så mycket. ingen lust med nått typ.. Men skärpning lovar, kanske itne på dirren men snart! LOVAR!
-
Har faktiskt fått tummen ur och lagt in alla mobil bilder på datorn. Gör nämligen aldrig det, men slog mig att jag skulle göra det.. Så nedan får ni ny tagna bilder på älsklingen faktiskt. Bra mobil kamera..
ÄLSKLING! <3

Amor vincit omnia

քեզ սիրում եմ Մարկուս! Ես սիրում եմ քեզ Մարկուս! այն միշտ չէ, որ հեշտ

Wihoe, lite stolt ;)

Hemma ifrån en aktiv dag faktiskt.
varit vid de underbar barnen. Hade utedag och promenerade runt lite i munkerud. inte alls lika varmt idag som igår men duger ändå. Sedan mötte man sötnosen Elin då vi kom hem och åkte direkt ned till forsnäshallen. Vi fick inte gå in och simma fören klockan blev 6 så vi tog oss en till kort promenad till snickeriet och tillbaka. Sen blev de en sim tur. 60 längder va vårt mål ifrån början som motsvarar 1 km. Men tillslut ökade de till lite till & 1,5 km och då hade vi simmat 90 längder och då var det 10 till 100 st så vi körde på med 10 till. Så hela 100 längder blev det, nästan 2 km :). duktiga va?!



Hejsanhoppsan...

Home, snart slut på prao. Det gör mig ingenting, inte för att jag vill bort ifrån de underbara barnen utan jag har en underbar vecka jag ser fram emot :D.. Ska till sälen med Emmaa :).
-
Tittar på top model nu och snart kommer Elin pelin Åkerberg och då ska vi iväg och simma ;). gud sö duktiga!
Älskling & elinö

TRÖTT..

som vanligt.
vad blir det med mig?!. Munkrudsbarnen sliter inte direkt ut mig eftersom de är så himla lugna och snälla.. Aja, vet inte törligt är det. Men varit duktig idag, faktiskt gått ut och sprungit efter träningen. De va jobbigt också.. Hihi, jag som hade värsta konditionen har verkligen ingen kvar känns det som. Törligt!
-
Finns endel som klagar på att bloggen är stor och att menyn täcker endel av texten men orkar tyvärr inte ändra det nu min kära vänner. får bli någon annan dag..
puss på er
gammal bild på sötnosen :)

DE FÅR TA OCH FÖRSVINNA!

Det har varit en fin vinter men nu får den ta och försvinna! Som man även ser att den börjar på att göra! GREAT!

SOMMAR!

Hellu. Not so mycket update. Men jag have inte orkat sitta vid datorn så mycket.
Vet inte vad det är med mig. Varit så sjukt trött idag och borde va världens piggaste människa. För vid bodan gick vi till sängs vid 23 för alla var jätte trötta efter alla utmaningar i banorna. Sedan sov alla i bussen hem en sväng. Sen när jag kom hem smög jag in till Marcus och där somna jag eftersom han satt vid datorn och va boring.. Så gick vi inte och la oss allt för sent i går inte efter 1 i alla fall. Men ändå har jag varit ut trött som helst idag och när jag kom hem somnade jag i mammas och pappas säng tills emma ringde ;). hihi!. gud!
-
Men, praoveckan började idag då. Mysigt mysigt!, är ju på munkrudsskolan, och shiit vad man saknar att va liten och bara få pyssla och jobba ytterst lite i skolan. Dock är hagalundsskolan så himla mycket mysigare och jag nästan gråter över att inte mina syskon och alla andra hagalundsbarn får uppleva den skolan. Va verkligen underbart. & stackars mamma som kämpat för att få ha den kvar utan att lyckats för hon gav upp. Och senast förra veckan berätta hon för mig va mycket hon ångrar att hon inte stod på sig..
Aja, går i albins klass ( förskolan) och de är bara för goa, redan fått mina FAN. Thindra är mitt största fan hih :). Fått täckningar och allt möjligt idag. Imorgon är de ny dag och se fram emot att träffa godingarna igen..
-
Förresten, suttit och tittat igenom gamla bilder.. Massa härliga sommarbilder när syskonen va bruna och åt glass och massa härliga och soliga bilder. LÄNGTAR I HJÄL MIG! och känns som de kommer bli en bra sommar även fast snön fortfarande är kvar haha :).
Albin jätte brun som vanligt! Dock hade han allt en liten bonnbränna där ;)... MUMS, jordgubbar äter han också!

BODAN BILDER


HOME!

Hemma i munkfors dock inte hemma i huset :D. Utan sitter vid älskling.
Han har hoppat in i duschen och när han är klar blir det filmus...
Mer uppdatering sen och bilder från bodan :). puss på er <3

Söndag

GODMORGON! ville bara säga att vi drar hem idag så kommer det fin fina bilder in på bloggen när vi äntligen är hemma :D...
BTW! är praoveckan börjar imorgon och efter den drar jag till sälen tillsammans med emma engström om jag får för skolan vill säga ;). Går ju i åttan och behöver göra endel för att få betyg. Menmen, alex har ju varit ledig i nästan 3 veckor för att ha varit i utlandet så jag får nog allt jag med :D. Det ska bli så kul! har ju faktiskt varit med en gång förut och har tagit med oss massa fina minnen där ifrån! SÅ vi kommer antagligen skapa lite flera där borta i sälen och 2 veckor, KUL!..
Men vi hörs med bilder när jag kommer hem nu. Puss på er!

Bodis borgis

Nu går vi nog och lägger oss utslitna efter dagen som varit ;).
Jag, mari och Joline har garanterat plockat hem alla stämplarna ;). Nej då. Men uppdaterar bloggen med lite tidsinställt. Så jag vet inte riktigt hur det gått för oss och så. Men va inte oroliga. Vi kommer garanterat hem och skryter om vår vinst :D!
saknar garanterat denna pöjken också! btw, söt bild va?! :D

Godmorgon godmorgon

Nu drar vi till bodan kära vänner! :). vi kommer nog få de trevligt & ni får också ha en trevlig helg..
Bloggen kommer uppdateras under helgen ändå. Puss på er! :)

SÖMNLÖS!

Alltså mina ögon typ svider, för de är trötta?!
Men jag kan inte somna.. Sitter här och väntar på Marcus så jag inte kan somna eller så kan jag bara inte somna...
TRAGISKT NÄR DET BLIR SÅHÄR! men om någon minut stängs datorn av själv för har laddaren uppe. Så då är jag tvungen att sova. Så aja..
Drar halv 11 imorgon så kommer jag hem på söndag :D då är de prao till veckan! gött.
Ville bara skriva lite eftersom jag verkligen inte gör någonting fast jag borde sova fast jag inte kan fast jag inte vill fast fast! :D

RSS 2.0